бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вижте какво заяви Стоичков на въпрос дали ще поеме Ботев

Христо Стоичков отказа да коментира евентуалното си назначаване за наставник на Ботев (Пловдив), както се тиражира в медиите след издънката на “канарчетата” срещу Любимец. Специалистът обаче и не отрече тези слухове, така че си остави отворена вратитка към треньорския пост на “Колежа”.

„Нека да мине годината, след Нова година има много време. Не съм зажаднял за тези неща. Това което се пише по вестниците няма да го коментирам – там вярна е само датата! Не е коректно сега да кажа, че ще стана треньор на Ботев Пловдив”, обясни Камата.

„ За мен Мъри Стоилов ще остане един от тези, които направи българина щастлив. Както и Ивайло Петев, както и много други треньори, са направили много клубове щастливи. Да се надяваме, че и в бъдеще ще е така”, добави Стоичков.

„Бях щаслив с децата в Литекс. Това, че не продължих напред там зависи от хората, коит о си преценяват. Няма да бъда първия и последния тръгнал си от Литекс. Естествено, че много се радвам, че тези деца, с които работих година и половина полека-лека навлизат в големия футбол. Симеон Славчев, Георги Миланов, Николай Бодуров, Антон Недялков вървят в правилната посока- А пътят във футбола е начертан – само напред. Ако се обърнеш назад – падаш в пропастта и нямаш оправяне. Дано някой ден да станат шампиони – това е моето послание към тях”, каза още легендата на българския футбол.

„Не един или два пъти съм казвал, че ме е срам, от това което става в България. Много от мачовете са съмнителни. Срам ме е, че такива хора го управляват в момента”, завърши Стоичков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker