бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Вижте какво заяви Благой Наков пред TribunaPlovdiv.bg преди дербито

Благой Наков е роден на 19 март 1985 година в Петрич. Настоящият футболист на Локомотив Пловдив е преминал през отборите на Пирин, Вихрен и Монтана. Наков има 17 мача за “смърфовете” и 2 попадения.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се свърза с футболиста на “черно-белите”, за да чуе неговото мнение за предстоящата среща с градския съперник, в 1/8 финалите за Купата на България.

Какво е усещането да играеш в дербито на Пловдив?

– Не съм участвал в софийското, за да правя сравнение, но това дерби определено е един от най-интригуващите и значими мачове, които се играят в нашето първенство. Заряда на този двубой, сам по себе си те кара да даваш всичко от себе си на терена и дори понякога да надскочиш нивото си, за да може твоят отбор да победи.

След като се смени треньора, отбора сякаш тръгна нагоре? Христо Колев и Петър Пашев до момента предават ли ви друга мотивация за дербито в сравнение с Неделчо Матушев ?

– Постепенно намерихме ритъма и подобрихме играта си, както и колектива в отбора. Това доведе до постигането на добри резултати. Стремим се да играем атакуващ футбол, който за момента носи успех, но има и още доста какво да се желае. С всяка следваща тренировка и среща трябва да вдигаме нивото на отбора.

Какво мислиш за феновете на отбора ?

– Локомотив Пловдив е отбор с уникална публика, защото тя е с отбора в добро и зло. Феновете са на стадиона не само в добрите, но и в трудните моменти и оказват своята безрезервна подкрепа, което е рядко срещано в България.

Твоята прогноза за мача ? И кой ще продължи към 1/4 финалите ?

-Прогноза не искам да давам, но се надявам всички обединени около идеята Локомотив, да бъдат усмихнати и доволни след мача !

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ И СЛЕД ДЕРБИТО НА ПЛОВДИВ С TRIBUNAPLOVDIV.BG! ОТНОВО ЩЕ ОТРАЗИМ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН ДВУБОЯ НА ПЛОВДИВ СПЕЦИАЛНО ЗАРАДИ ВАС!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker