Ботев ПловдивФутбол

Вижте групата на Ботев за мача с Либертас, Бенга изненадващо попадна в нея

Ботев заминава утре за Сан Марино за срещата реванш от 1-ия предварителен кръг на Лига Европа срещу Либертас. Тимът тръгва за София утре в 9:00ч.,  а полетът на “канарчетата” е утре от 13:15ч. за Болоня от летище “София”.

Ботев заминава за реванша с нов треньорски екип Марин Бакалов, Костадин Видолов, Светослав Гърков и Тихомир Тодоров.

Групата за двубоя е точно от 18 играчи, като изненадващо в нея попадна Александру Бенга, който отказа да играе в първия двубой. Като вероятността той да играе в четвъртък е доста малка, въпреки че Ботев няма друг централен защитник и най-вероятно Георги Сърмов ще бъде преквалифициран.

В групата попадна и младокът Боримир Карамфилов, който е с картотека, но не беше взет в групата за първата среща. Владимир Айтов и Лазар Марин останаха без картотеки на този етап, като със сигурност двамата ще бъдат картотекирани за мача със Санкт Пьолтен другия четвъртък, защото в Ботев имат спешна нужда от защитници.

Веселин Минев и Абел Анисе напуснаха и също няма да вземат участие в двубоя. Аут са още Серджан Лукин, Вандер, Хамза Юнес и Феребори Доре.

Ето и групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров, Йордан Христов, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Алесандру Бенга, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Божидар Васев, Серкан Юсеин, Боримир Карамфилов, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Алесандру Куртеан, Иван Цветков, Цветелин Чунчуков

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker