Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Минал през Атлетико (Мадрид) идва в Ботев

Ръководството на “Ботев” води преговори за привличането на нигериеца Самсон Кайоде. Нападателят е играл за последно в пампиона на Виетнам Ха Ной. Треньорският щаб обаче подлага на сериозна проверка ситуацията около футболиста.
Кайоде, който има паспорт от азиатската държава, е бил привлечен в Атлетико (Мадрид), а след това е бил преодстъпен на Брага. През лятото на 2011-а Самсон пристига в Испания и местните медии обявяват трансфера му в Атлетико Мадрид за финализиран. Тогава той е на 23 години и впечатлява скаутите на “дюшекчиите” с голямата си ефективност с екипа на Донг Тап. За два сезона с този отбор нигериецът изиграва 49 мача, в които отбелязва 43 гола. От Атлетико обаче нямат свободна квота за играч извън ЕС и го преотстъпват в Брага, пише “Пловдив Дерби”.
За португалците той записва участие в 2 контроли, но в крайна сметка и там се появяват спънки около евентуалното му привличане. Кайоде се завръща във Виетнам в далеч по-силния отбор на Ха Ной. В момента 25-годишният голаджия отново е свободен агент и е сред опциите за подсилване на атаката на “Ботев”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker