Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Мартин Камбуров преди сблъсъка с Левски: Надявам се да продължа традицията и да вкарам на “Герена”

Нападателят на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров може да се похвали с хеттрик на стадион „Георги Аспарухов“.

“Много е хубаво наистина, чувството е уникално. Може би това ще се случи пак след 50 години на някой евентуално”.

“Сега и на един гол ще съм доволен, и ако успеем да победим разбира се. Най-много голове в А група имам срещу Левски. Радващо е това, защото Левски е един от двата гранда”, сподели Мартин Камбуров преди утрешния сблъсък между Левски и Локомотив (Пд) на “Герена”.

„Надявам се да продължа традицията. Просто случва се и така. Със сигурност няма да е лесно. Левски на са допуснали гол на собствен терен. Но тези мачове са най-хубави. Това са мачовете, които остават в съзнанието на всеки фен. Такива мачове само може да спечелим. Надявам се да играем добре. На Герена имам положителни емоции и се надявам да продължат“, заяви Мартин Камбуров.

„Тази седмица е хубава за нас. Приятно е, когато всички локомотивци те спират из града и те поздравяват“, каза още нападателят, който има 181 гола на сметката си в родния футболен елит и е на 4 от постижението на клубната легенда на Локомотив Христо Бонев.

„Той винаги ще остане номер 1. Аз с него не се сравнявам. В съблекалнята си пускаме музика и слушаме всички. Обичам да слушам AC/DC, на мен ми се отразява добре“, завърши Камбуров.

Източник: Диема

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker