бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Локомотив се наложи над Ботев

Ботев допусна първа загуба от началото на сезона в първенството при набор 99 и в мач от 8-ия кръг отстъпи с 0:2 на градския съперник Локомотив. След като точно преди месец “жълто-черните” изхвърлиха “черно-белите” от Купата на БФС, днес момчетата на Румен Байрев изиграха слаб мач и заслужено загубиха. От своя страна домакините играха по-агресивно и желаеха повече победата.

В първите минути и двата тима редуваха атаки към вратите на изкуствения терен в парк “Лаута”, но те не вещаеха опасност за двамата вратари. В 7-ата минута Сонер Полат центрира от свободен удар в наказателното поле на Локомотив, а там Рангел Костурски засече с глава, но слабо и във вратаря. В 10-ата минута “канарчетата” изпуснаха отлична възможност да открият резултата, след като Сонер Полат проби по лявото крило и центрира към Мартин Татаров, който изстреля истински снаряд от воле към вратата на “черно-белите” и стражът на домакините не помръдна, но коженото кълбо прелетя покрай гредата. В 12-ата минута играч на домакините навлезе опасно по крилото и стреля, но над вратата.

Само 60 секунди по-късно домакините поведоха. “Черно-белите” изритаха топката напред, защитник и вратарят Симеонов не се разбраха и играч на Локомотив с шпагат прати топката в мрежата на Ботев. 2 минути по-късно се получи и най-дискусионната ситуация в срещата. Божидар Софков овладя топката на тъчлинията в половината на “черно-белите”, след което бе посечен по брутален начин от футболист на домакините. Главният съдия обаче не се престраши да извади заслужения червен картон и показа само жълт на футболиста на Локо. В 21-ата минута Пламен Упинов стреля от границата на наказателното поле, но право във вратаря. В 25-ата минута домакините пратиха топката към наказателното поле на Ботев, където Васил Василев се засуети и бе изпреварен от футболист на Локомотив, след която защитникът извърши нарушение. Главният съдия този път не се поколеба и показа червен картон на защитника и посочи бялата точка, а дузпата бе реализирана – 2:0. В 31-ата минута футболист на Локомотив шутира силно по диагонал, но Симеон Симеонов се намеси добре и спаси.

След почивката домакините се възползваха по отличен начин от численото си превъзходство и установиха траен контрол върху топката. От своя страна “жълто-черните” разчитаха на дълги подавания към Милен Златков, но “черно-бялата” отбрана се справи с всички дълги топки. Още в първата минута на втората част играч на “смърфовете” стреля от ъгъла на наказателното поле, но Симеон Симеонов отново спаси. Последваха минути, в които липсваха каквито и да е положения пред двете врати. В 65-ата минута футболист на Локомотив бе оставен абсолютно непокрит в наказателното поле на Ботев и стреля, но Симеон Симеонов за пореден път спаси вратата си от трети гол. В 73-ата минута “жълто-черните” бяха близо до това да намалят резултата. Здравко Кехайов центрира към Здравко Жилов, който от 3 метра шутира право във вратаря на домакините. При последвалата добавка капитанът Димитър Калчев прати топката встрани от вратата.

Материали: Oфициален сайт на Ботев

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker