Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Локомотив победи Септември

Новакът в „Б” група Септември (Симитли) загуби първата си контрола от лятната подготовка.

Възпитаниците на Спас Стоименов отстъпиха с 1:3 на елитния Локомотив (Пд). Мачът се игра на градския стадион в Симитли.

RSCN3491Неофициален повторен дебют с екипа на Септември (Симитли) направи Андон Гущеров.

Сред стартовите единадесет започна и привлеченият от Миньор Методи Костов. Младокът Антон Тошев, играл за старшата възраст на Лудогорец, който се оказа братовчед на преминалия в Пирин Мартин Тошев, се появи в игра през второто полувреме.

DSCN3471Отборът на домакините в този двубой беше воден от помощниците на Спас Стоименов – Васил Кацарски и Пламен Скендерски. Наставления даваше и спортният директор Радослав Митревски, който не се появи в игра. Самият треньор на Септември (Симитли) в момента е на почивка, която беше планувал предварително, още преди да стане ясно, че отборът ще играе в „Б” група.

DSCN3479Треньорите на Септември (Симитли) пуснаха в игра два коренно различни състава през двете полувремена, като тримата вратари Станислав Карадалиев, Владислав Митев и Димитър Христов играха по 30 минути.

DSCN3487Иначе Локомотив (Пд) поведе с гол на Георги Вълчев, който беше изведен от Александър Якимов в 37-ата минута. Каращият проби Поло удвои в 53-ата минута, след като се възползва от грешка в отбраната на Иван Балтов, а Стоян Григоров оформи 3:0 в 83-ата минута. В самия край на мача Петър Янкулски върна едно попадение за домакините. Той засече с глава центриране на юношата Симеон Дюлгерски и оформи крайното 1:3!

DSCN3476И в този мач за Локомотив (Пд) не игра Спас Делев, който си реди трансфер в чужбина.

DSCN3480Президентът на пловдивските „железничари” Константин Динев също не беше на мача. Двубоят изгледа спортният директор на „смърфовете” Методи Стойнев в компанията на кмета на Симитли Апостол Апостолов.

DSCN3468Следващата контрола на Септември (Симитли) е в петък от 18:30 часа срещу Хасково, а двубоят ще се играе на комплекс „Пири” край Банско. На следващия ден от 11:00 часа Локомотив (Пд) играе контрола с Пирин (Разлог) в Разлог.

DSCN3472След мача финансовият благодетел на Септември (Симитли) Апостол Апостолов заяви, че резултатът в тази контрола не е от значение, а отборът му ще продължи да търси местни, млади и амбициозни момчета, които да развива.

Относно отсъствието на наставника Спас Стоименов коментира шеговито:

„ Едно време и Методи Стойнев ходеше на почивки по време на подготовката на отбора. Може би пък това ще помогне на Спас Стоименов да се издигне в треньорската кариера и да започне работа в отбор от „А” група, както направи Методи Стойнев”, каза Апостолов.

DSCN3490Състав Септември (Симитли): Станислав Карадалиев (30 –Владислав Митев(60-Димитър Христов), Здравко Карадачки, Ибраим Стамболиев (38- Ивайло Иванов), Мартин Иванов, Асен Топузов, Смилен Златанов, Мирослав Николов, Илиан Христов, Андон Гущеров, Методи Костов, Велизар Попвасилев ( Тихомир Костурков, Костадин Кацимерски, Антон Тодоров, Анатоли Лулейски, Иван Балтов, Даниел Гогов (70-Антон Тошев), Методи Илиев, Мустафа Яшар(80-Симеон Дюлгерски)

agencia.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker