бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Четири червени картона и 5:2 на “Лаута” за Литекс

В днешния мач от 23-ия кръг на родната ни “А” група Локомотив Пловдив посрещна като домакин отборът на Литекс. След минутите игра на терена гостите от Ловеч взеха мача с 5:2.

Двубоят започна с доста спорна ситуация – топката се оказа в мрежата на Локомотив Пловдив, след като Джордан засече с глава центриране. Реферът бе свирил предварително нарушение на нападателя на Литекс, въпреки че такова не се видя дори при повторенията.

В 7-та минута бе отсъден фаул в полза на Локо Пд, директен удар на Мартин Камбуров, топката обаче мина покрай вратата.

В 24-тата минута падна и първия гол. Джордан бе изведен зад защитата на домакините от Момчил Цветанов, нападателят отправи диагонален удар за 1:0.

В 27-та минута имаше грешка в защитата на Локо Пд, вратарят Господинов и Диего се сблъскаха пред наказателното поле, а пък Момчил Цветанов пое топката и не сгреши за 2:0.

В 39-тата минута Крис Гади изскочи зад защитата на Литекс и засече топката от въздуха след центриране отляво на Мартин Камбуров, което означаваше 1:2.

В началото на втората част, след центриране от фаул на Здравко Лазаров, Александър Тунчев, остана непокрит и успя да засече отблизо за 2:2.

В 49-тата минута съдията вдигна втори жълт картон и съответно червен за Йордан Тодоров, който влезе грубо в краката на Миро Манолов.

В 55-тата минута Момчил Цветанов засече топката, а вратарят изби, играчът на Литекс обаче бе в положение на засада, маркирана от страничния рефер.

В 56-тата минута Златинов успя да асистира на Уилмар Джордан, който от точката на дузпата реализира за 3:2.

В 59-тата минута Александър Цветков също получи втори жълт картон, съответно червен. Двата тима останаха с по 10 души на терена.

В 78-та минута Джордан оформи своя хеттрик от дузпа. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Асен Георгиев срещу Румен Руменов в наказателното поле.

В 86-тата минута Костадин Марков получи директен червен картон, след като наплю Пламен Гълъбов.

В 90-тата минута  18-годишният юноша Георги Минчев реализира красив гол от границата на наказателното поле за 5:2.

В края на срещата  Пламен Гълъбов получи втори жълт картон.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker