бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Ефективен Локомотив едва не победи Левски на Герена

Отборът на Локомотив Пловдив постигна приятна изненада днес на стадион “Георги Аспарухов” в София. “Смърфовете” започнаха участието си в “А” група с гостуване на Левски, в което представиха добра игра и заслужено си тръгнаха с точка от столицата.

Срещата започна равностойно като двата отбора си размениха по една сериозна възможност за гол. Първо Крумов стреля добре от пряк свободен удар, който бе избит от Йордан Господинов, а след това Борислав Стойчев спря опасна атака на “смърфовете”. В следващите минути двата отбора средоточиха борбата си в центъра на терена.

В 23-ата минута Бранимир Костадинов стреля от извън наказателното поле на Левски в опит да изненада Наумовски, който обаче успя да улови кълбото. Левски отговори и в следващата си атака Мигел Бедоя отправи изстрел към вратата на Господинов, но кълбото мина далече от левия му стълб. Минута след това Венелин Филипов получи незаслужен жълт картон за влизане в краката на Роман Прохозка. loko matushev sustav vasil kamburovОтборът на Локомотив Пловдив в следващите минути бе тотално равностоен на домакините, и в 29-ата минута, Якимов можеше да отбележи гол, но защитата на Левски си свърши работата и изби кълбото. Девет минути по-късно, Йордан Господинов плонжира страхотно и изби опасен удар на бившия играч на Ботев Пловдив Луис Педро.

Следващата атака на домакините можеше да завърши с гол след като Крумов центрира добре към Домовчийски, който спечели единоборството си във въздуха с Деян Молдованов и стреля с глава, но отново Господинов показа добър рефлекс и изби топката в корнер. Минута преди края на редовното време Домовчийски получи извеждащо подаване, но Деян Молдованов изби с шпагат и така двата отбора се разделиха за петнадесет минутна почивка при резултат 0:0.

Втората част от двубоя започна със значително по-добра игра на домакините, които още в първите минути създадоха остра атака, която завърши с неточен удар на Домовчийски. Главният рефер на срещата Таско Тасков показа и втори жълт картон за двубоя, след като Георги Сърмов фаулира грубо Станислав Маламов. В 57-ата минута Валери Божинов можеше да отбележи с глава, но стреля неточно. В следващата атака Александър Якимов получи жълт картон за грубо влизане в краката на Педро.

Левски продължи да представя по-добра игра на терена и в следващите минути създаде няколко добри възможности, но без успех. Старши-треньорът на “черно-белите” Неделчо Матушев направи първата си смяна в 60-ата минута като пусна Дани Кики на мястото на Александър Якимов. Дванадесет минути след това Матушев направи и втора смяна. Юношата Айкут Янъков замени Бирсент Карагерен.loko levski sustav

Отборът на Локомотив смрази Левски в 75-ата минута. Капитанът Станислав Маламов започна атака от дясно, задържа кълбото умело и пусна топката към центъра на терена от където Благой Наков със страхотен удар прониза Наумовски за 1:0.

Еуфорията в “черно-бяло” обаче не бе за дълго след като защитата на “смърфовете” допусна доста сериозна грешка. Веселин Минев навлезе от дясно и пусна кълбото към Домовчийски, като първо Ангел Грънчов я изчисти неловко, а след това и Молдованов действа неразчетено, което даде възможност на Домовчийски с прецизен удар да матира Йордан Господинов за 1:1.

След гола домакините продължиха да търсят възможност за второ попадение, а момчетата на Неделчо Матушев се прибраха в собствената си половина в опит да запазят резултата. Главният рефер на срещата даде пет минути допълнително време.

До края на срещата Левски опита на няколко пъти да отбележи попадение, но без успех и така Локомотив с добрата си игра спечели точка от “Герена”.

TribunaPlovdiv.bg Ви представя стартовите състави на двата тима:

Levski livescoreЛевски

1
Наумовски
14
Минев
3
Белаид
5
Стойчев
71
Крумов
10
Бедоя
8
Сърмов
15
Прохазка
11
Педро
86
Божинов
17
Домовчийски

Смени:

Владимир Гаджев -> Роман Прохазка

Стефан Велев -> Мигел Бедоя

Божидар Краев – > Валери Божинов

Lokomotiv livescoreЛокомотив

12
Госпидинов
4
Филипов
5
Молдованов
15
Грънчов
2
Димитров
6
Наков
17
Дяков
10
Якимов
21
Карагарен
14
Маламов
7
Костадинов

Смени:

60′ Дани Кики – > Александър Якимов

72′ Айкут Янъков -> Бирсент Карагерен

86′ Георги Стефанов -> Станислав Маламов

КЛАСИРАНЕ В “А” ГРУПА СЛЕД СРЕЩАТА

Още по темата:

Неделчо Матушев: Поздравявам отбора, нека феновете да ни повярват 

Деян Колев: Всичко е на плещите на феновете на отбора 

Данчо Господинов: Хвърлихме много труд, щастиливи сме, че успяхме да вземем точка


baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Абе жълтирски селски мангал,гледай си селското отборче докато можеш,че парите свършват,а е бая път от рогош до коматево с москвето……
    Браво момчета мн се зарадвах от играта, знам че можете и повече. Всички с пловдивски сърца вярваме във вас и ще ви подкрепяме до края……на света

  2. Поздравления за феновете на “Локомотив”. Щеше ми се да биете.
    ПП: Моля, не обръщайте внимание на недозрелия индивид преди мен.

  3. буфери гола вода сте за нищо не ставате,така и последни няма да завършите :D

    1. Мангал що не си забиеш един вишек в дивия и не мълчиш?Някой да те е питал нещо? Искам те тих кът курва без клиент ясно!?

    2. Ние засега не сме добре,но засега! А Металик ще си остане зле защото манталитета ви е селски! И въпреки всичко взехме точка на Герена!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker