Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: В мач с два червени картона и много нерви, Левски победи Ботев с 3:0

Отборът на Ботев Пловдив загуби с 0:3 домакинството си на столичния Левски. Срещата бе сапътствана с много нерви около щабовете на двата отбора, които останаха с по десет души до края на двубоя.

В 2-та минута Сърмов шутира от дистанция, а ударът му премина в аут.

20141123_131547 (Copy)

В 8-та минута Йордан Христов беше изведен добре в пеналта от Цветков пробва центриране по земята, който беше избит от защитата на Левски. След това топката отново отиде при Христов, който стреля, но Пламен Илиев успя да избие.

В 23-та минута Цветелин Чунчуков беше изведен чудесно сам срещу Пламен Илиев, но ударът му беше насочен във вратаря на гостите и той спаси.

В 33-та минута Иван Цветков отправи удар от фаул, който обаче премина над вратата.

20141123_131538 (Copy)

Секунди преди края на първата част Ботев остана с човек по-малко. За втори жълт картон беше изгонен от игра Божидар Васев. Така първата част на двубоя завърши без гол и двата отбора се разделиха при 0:0 на полувремето.

Старши-треньорът на “канарчетата” Велислав Вуцов реши да започне със смяна второто полувреме. На мястото на капитана Иван Цветков влезе младокът Радослав Терзиев. Наставникът на гостите, Георги Иванов също реши да направи първа рокада в отбора си – Пламен Димов напусна, като той бе заменен от бившия играч на “жълто-черните” Луис Педро.

20141123_143652 (Copy)

В 50-ата минута, ”сините” изпълниха ъглов удар, след който Адам Стяховяк излезе неразчетено, което за малко да доведе до гол във вратата му. Минута след това, Момчил Цветанов напредна добре отдясно и стреля, но Пламен Илиев улови.

В следващата атака, двата отбора останаха с по десет човека на терена. Луис Педро, който влезе едва преди четири минути получи директен червен картон заради груб контакт със стражът на домакините. Видео записът обаче остави колебания дали главният рефер на срещата Стефан Павлов действа правилно. Това доведе до нервни изблици от двамата треньори, които за малко щяха да стигнат до бой.

В 64-ата минута падна и първото попадение в срещата. Минев центрира меко от фаул, Домовчийски подаде успоредно по голлинията към Роман Прохазка, който бе непокрит и така откри с удар под гредата за 0:1.

20141123_150850 (Copy)

Три минути след това, Прохазка отново остана сам срещу вратаря на гостите Адам Стаховяк, стреля, но прати топката далеч над вратата на “жълто-черните”.

В 71-ата минута, Георги Иванов – Гонзо се опита да спъне спринтиращия по тъч линията Йордан Христов. Това обаче остана незабелязано от главния рефер на срещата.

Пет минути след това, Милен Гамаков, който влезе преди минути стреля опасно от извън наказателното поле, но не успя да уцели вратата на Пламен Илиев.

Левски стигна до второ попадение в 78-ата минута. След добро двойно подаване между Прохазка и Пламен Крумов, вторият проби добре отдясно, центрира към Бедоя, който стреля, но Стаховяк изби, топката попадна в Георги Сърмов, който с топовен удар покачи на 0:2.

20141123_142518 (Copy)

Стефан Велев от гостите получи жълт картон след като извърши тактически фаул в центъра.

Минута след това Левски стигна до класиката. Отново Прохазка напредна добре, пусна към центъра на терена, Стаховяк не успя да избие добре и топката попадна в краката на Мигел Бедоя, който получи добър шанс да направи резултата класически и не пропусна за 3:0.

До края на срещата не се стигна до нови по-сериозни възможности за гол и така Левски победи с 0:3 на стадиона в ”Коматево”.

Botev livescore

1
Стаховяк
30
Васев
3
Инез
37
Колев
11
Христов
17
Балтанов
16
Иршак
7
Огнянов
23
Чунчуков
77
Цветанов
19
Цветков

Смени

Иван Цветков > Радослав Терзиев 46 мин.

Лъчезар Балтанов > Милен Гамаков 70 мин.

Момчил Цветанов > Александър Колев 76 мин.

yellow-card Божидар Васев, Лъчезар Балтанов

red-card Божидар Васев

Levski live

23
Илиев
14
Минев
5
Стойчев
3
Белаид
71
Крумов
8
Сърмов
35
Димов
20
Аниете
10
Бедоя
15
Прохазка
17
Домовчийски

Смени

Пламен Димов > Луис Педро 46 мин.

Валери Домовчийски > Стефан Велев 70 мин.

Антонио Аниете > Божидар Краев 76 мин.

yellow-card Валери Домовчийски, Васелин Минев, Пламен Димов, Пламен Крумов, Стефан Велев

red-card Луис Педро

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker