бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивМарицаТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Ветераните на Ботев и Марица със Стоичков направиха 0:0 в първата среща

Ветераните на Ботев и Марица завършиха 0:0 в първата среща от финала на Областния кръг на първенството за ветерани на стадион “Пловдив”.

И двата отбора бяха съставени основно от играчи играли през 90-те години и единствено Запрян Раков беше по-стар.

В състава на Марица игра най-успешният български футболист Христо Стоичков, който дойде специално за двубоя, както е известно другата седмица Марица ще навърши 92 години.

В състава на Марица личаха имената и на други известни играчи като Христо Фурджев, Красимир Чомаков, Красимир Димитров и други.

За Ботев играха Иван Кочев, Запрян Раков, Александър Александров, Петър Пенчев, близнаците Иван и Гено Добревски и други.

Най-чистите положения за Ботев пропуснаха Александър Александров, Иван Добревски и Пламен Петров – Бързака. За Марица пропуски направиха Краси Димитров и Чомаков и Стоичков.

Следващата седмица на 19-ти септември е реванша на стадион “Марица” отново от 17:00ч. Както е известно на 20-ти септември Марица навършва 92-години и срещата ще бъде по-специална за маричани. Очаква се и на реванша участие да вземе Христо Стоичков.

Победителят ще се класира за основния кръг в първенството на ветераните.

Вижте видео от двубоя:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker