Ботев ПловдивДюшФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Ботев 99 с последна тренировка преди сблъсъка с ДИТ, “канарчетата” на режим преди мача

Юношите на Ботев проведоха последното си занимание преди утрешния сблъсък със софийския ДИТ от 1/2-финалите за Купата на БФС. Тренировката се проведе на един от естествените терени на базата в “Коматево” и премина в отлично настроение.

Единственият липсващ от днешната тренировка бе капитанът Димитър Калчев. Бекът почувства болки в адукторите след края на заниманието вчера и днес получи почивка от Румен Байрев. Всички останали футболисти тренираха пълноценно и са готови за двубоя.

Контузията на капитана не е сериозна и се очаква утре да бъде на линия за дербито със софиянци. Сблъсъкът е от 14:30ч. и ще се играе на естествен терен №1. Победителят се определя в една среща, като при равенство в редовното време се преминава към изпълнение на дузпи. В другия полуфинал в Стара Загора се срещат Берое и Литекс.

Румен Байрев определи група от 20 футболисти, които ще останат на режим на базата в “Коматево”. По подобие на представителния отбор, “жълто-черните” таланти ще могат да се възползват от комфорта на хотелската част вечерта преди срещата.

Ето и избраниците на наставника Румен Байрев за срещата:

Евгени Бакларов, Симеон Симеонов, Димитър Калчев, Рангел Костурски, Тони Класанов, Николай Петков, Васил Пунарджиев, Валентин Стоичков, Юсуф Тарал, Васил Василев, Здравко Жилов, Георги Стайков, Божидар Софков, Милен Танчев, Милен Златков, Пламен Упинов, Здравко Кехайов, Ерик Смилянов, Васил Стоянов, Мартин Татаров

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПОСЛЕДНАТА ТРЕНИРОВКА ВИЖТЕ ТУК.

Източник и видео: botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker