Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев: Играхме със страх и без самочувствие

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев даде своя коментар за лошия мач на неговия отбор след загубата с 0:2 от Черно море в срещата от четвъртия кръг на Първа лига.

“Не бяхме подготвени за агресивността на Черно море. Нормално, когато не играят с топката губи. Лош мач. Оставяхме много противника да игра, губихме единоборства, стояхме далеч от хората. Постепенно оставяхме Черно море да набира самочувствие”, започна Илиев.

“Търсим хора за центъра на терена. И Ванчо Траянов и Камбуров вече са на възраст, не можем да ги нагърбваме с най-гокямата отговорност. Надявам се следващата седмица да изглеждаме по по-различен начин. Говоря като амбиция, самочувствие”, добави той.

“Черно море бяха предпазваливи. Прехвърляха нашата средна линия с дълги топки. При прибрана игра, трябваше да се играе по-бързо. В последните 20 минути имахме положение, можехме да намалим, но нямаше да е заслужено”.

“Първо, имаме една дълга седмица. Трябва да се коригираме в нея. Не е толкова важен резултата, колкото постновката на отбора на терена”, завърши Илиев пред телевизия Диема след първата загуба на Локомотив (Пд) през новия сезон.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker