бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Децата на Локомтоив върнаха на Ботев – взеха Купата

Черно-белите си върнаха на вечния съперник за загубата с 0:13

Децата на Локомотив, набор 2001 триумфираха на първото място в ежегодния турнир по случай 193-годишнината от рождението на Георги Раковски, домакин на който е стадиона в село Болярци.
Във финалният мач едни срещу други се изправиха пловдивските Локомотив и Ботев, завършил през редовното време 1:1. “Черно-белите” взеха реванш за шампионатната загуба с 0:13, като първи поведоха в резултата след двойно подаване между Ангел Челебиев и Даниел Чаушев и голов завършек на Ремзи Неджип. Минута по-късно противникът изравни, като равенството се задържа до края на редовното време. При дузпите възпитаниците на Васил Ангелов бяха по-добри и триумфираха с купата, като точни от бялата точка бяха Николай Колев, Златан Христов, Ремзи Неджип и Ангел Челебиев. Индивидуалната награда за най-добър вратар взе стражът Стилиян Ненков.
При завръщането си на Лаута децата бяха посрещнати от “черно-бяла” торта и сокове, на които те отговориха с много песни и скандирания за любимия отбор, точно в началото на страстната седмица, която ще завърши с пловдивско дерби с Ботев при мъжете и един от най-светлите християнски празници – Великден.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker