Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Ботев взима защитник от втородивизиония Льо Авър

“Ботев” Пловдив ще прави сериозна зимна селекция, за да може да атакува по-челни места през пролетта. Според френското издание
“Франс футбол” българският клуб е отправил оферта към двама футболисти на втородивизионния Льо Авър. В момента тимът е на 13-то място в Лига 2, на пет точки от изпадащите. Според интернет изданието на списанието пловдичани са отправили конкрeтни оферти за офанзивния полузащитник Рияд Марез и защитника Зарго Туре, пише “Блиц”.

Туре (вляво) е роден на 11 ноември 1989 година. Той е сенегалец, висок е 183 сантиметра и тежи 73 килограма. Освен като защитник може да действа и като дефанзивен халф. Туре е гласен за заместник на отстранения Бобан Грънчаров. През този сезон Зарго Туре е играл в 16 мача.

Рияд Марез е е офанзивен халф. Французинът е роден на 21 февруари 1991 година, висок е 179 сантиметра, тежи 61 килограма. През този сезон той има 3 гола и 4 асистенции в 16 мача за първенство. “Ботев” гостува днес на Черно море от 14:00 часа. На 19 декември “канарчетата” официално ще закрие годината с тържество.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker