бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Ботев без почивка след победата над Локо Мездра, Гамаков и Балтанов тренират наравно със съотборниците си

Отборът на Ботев поднови тренировки по-малко от 24 часа след победата над Локомотив Мездра за Купата на България, която класира “канарчетата” за 1/8-финалите в турнира. Поради сгъстения цикъл треньорския щаб не остави нито ден почивка на играчите и мислите на всички вече са насочени към предстоящото градско дерби срещу Локомотив (Пд).

“Жълто-черните” проведоха сутрешно занимание на базата в Коматево, в което отборът бе разделен на две групи. За футболистите, които играха в Мездра тренировката се ограничи само в леко тичане, докато останалата част от тима се подготвяше по-интензивно.

Наравно със съотборниците си тренираха лекуващите травми Лъчезар Балтанов и Милен Гамаков. Двамата пропуснаха двубоя за Купата, като за Гамаков това бе втори пореден мач в лазарета. Така Росен Колев е единственият сигурен отпадащ за пловдивското дерби, заедно с възстановяващия се от операция Даниел Златков.

След тренировката в сряда “канарчетата” минаха на процедури във възстановителния център на базата, а следващото занимание на тима е в четвъртък от 11:00 часа.

Източник и видео: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker