Локомотив ПловдивФутбол

Взимат лиценза на Локомотив (Пловдив)?

Черно-белите с ултиматум да представят гаранции за нов спонсор, ако не искат да изхвърчат от „А” група, пише “7 дни спорт”.

БФС е поставен в патова ситуация за формата на новото първенство в „А” група. Както е известно, във вторник от „Иван Асен II” отказаха да пуснат новаците Марек и Хасково в елита. Двата клуба получиха отсрочка от една седмица да обжалват решението в Апелативната комисия. Най-големият проблем на хората в БФС не е това дали елитната ни група ще започне с 12 или 10 отбора. „7 дни спорт” научи, че Боби Михайлов в патова ситуация заради Локомотив (Пловдив). Както е известно, благодетелят на „черно-белите“ Коко Динев наскоро заяви, че ще напусне клуба. На „Лаута“ веднага започнаха да търсят нови спонсори, но поне за момента без резултат. Според наша информация до една седмица Локомотив трябва да предостави гаранции, че зад гърба на клуба има човек или фирма, която ще обезпечи участието на „черно-белите“ през сезон 2014/2015. Ако на „Лаута“ обаче не успеят да се уредят с такъв спонсор до 7 дни, лицензът на отбора ще бъде отнет. В последните дни в БФС е получено писмо от Локомотив, че през последната година отборът няма никакви натрупани нови задължения към бивши футболисти и треньори.

Новината закономерно притесни всички останали управници в Локомотив (Пловдив). Кратките срокове и липсата на адекватни алтернативи на Коко Динев за момента допълнително нагнетяват напрежението в клуба. Легендата на „черно-белите“ Христо Бонев търси под дърво и камък нов финансов благодетел. Малкото футболисти, които все още не се прекратили контрактите си с клуба, пък все още са на полусъединител и чакат развръзка около евентуалния нов финансов благодетел.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Никакъв проблем! Да го взимат лиценза и ще играем където можем! Няма никакъв смисъл от поредната година с набързо събран отбор и идното лято тотална разпродажба! Това не е съществуване! Това е мъка! Локомотив Пловдив е велик клуб с голяма публика и скоро пак ще бъде сред най-добрите! Просто трябва да минем по пътя си! Просто и ясно!

  2. vzimaite ni kakvoto iskate lubovta ni nikoga nemoje da vzemete pomqr4eta mrasni !!! Pra6taite ni kadeto iskate rano ili kusno pak shte se vurnem nie dostata4no stradahme iz godinite i tova 6te prejiveem !!! SVINIO DEBELA PUKNI

  3. Хайде къде са верните фенове да помогнат на клуба????Сега мълчите нали а бяхте с големи претенции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker