ВетераниМарицаФутбол

Ветераните на Марица загряха за полуфинала с Манастирище с разгром над Момино

Ветераните на “Марица” разбиха като гост “Момино” с 1:4 в последната си контрола преди полуфинала на републиканското първенство по футбол за ветерани. Домакините първи поведоха в резултата, но “жълто-сините” ветерани вкараха 4 безответни гола и се поздравиха с успеха.

В понеделник ветераните ще тренират за последно преди полуфиналаната среща срещу “Манастирище-2009”, където са събрани ветерани на “Етър”, “Локомотив” (ГО), “Монтана” и други. Мачът ще се играе в четвъртък, 19 март, от 15 часа на стадиона в Манастирище. За реванша в Пловдив още не е обявена дата. В двата полуфинала участие ще вземат и Сашо Александров и Красимир Чомаков. Ако “Марица” преодолее този съперник ще срещне на финала в първенството за ветерани победителят от двойката “Левски” – “Добруджа”.

На 5 април “жълто-сините” ветерани пътуват за турския град Анталия за голям международен турнир по футбол за ветерани с участието на 48 отбора, от които 30 турски и 18 европейски.

Фейсбук страница на Марица

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker