Ботев ПловдивФутбол

Веско Минев тренира наравно с отбора, Сърмов на облекчен режим

Левият защитник на Ботев Веселин Минев взе пълноценно участие в тренировката на отбора в понеделник. Националният бранител получи травма в двубоя срещу Литекс преди повече от седмица, заради която пропусна гостуването на ЦСКА няколко дни по-късно. По всичко изглежда, че Минев има добри шансове да бъде готов за първия полуфинален мач за Купата на България срещу Локомотив Сф в сряда.

В първото за новата седмица занимание се включиха всички футболисти от представителния тим, с изключение на Георги Сърмов, който страда от разтежение. Опорният халф ще се подготвя на облекчен режим в следващите дни, като в понеделник, освен традиционното за възстановяващите се тичане, Сърмов направи и няколко упражнения с топка.

Всички останали играчи на Ботев са в добро здравословно състояние и се подготвят за турнирния сблъсък в сряда. Два дни преди мача с Локо Сф “канарчетата” направиха и възстановяване, а след тренировката във вторник отборът влиза в лагерен режим преди важния полуфинален сблъсък.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

ОЩЕ ОТ БОТЕВ ДНЕС:

Мъри напуска Ботев със сигурност след края на сезона, отива в Африка

Твоята Трибуна: Фен на Ботев: Да изживеем заедно радостта от победите

Китайци се оглеждат за Вандер

Фенове на Левски скочиха на Мъри – не го искат в отбора

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker