бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Веско Минев и Мариян Огнянов тренират с юношите

Защитникът на Ботев Веселин Минев ще поддържа форма с най-голямата формация в “жълто-черната” академия. Капитанът на “канарчетата” не замина със съотборниците си за Гоце Делчев, след като бе наказан за три мача от Дисциплинарната комисия на БФС, заради червения картон в мача с Левски. Във вторник сутрин националът се включи в заниманието на юношите до 19 години, с които ще се подготвя до завръщането на представителния отбор в Пловдив.

Докато Минев тренираше с отбора на Костадин Видолов, на съседния терен Мариян Огнянов направи втората си бегова тренировка под ръководството на кондиционния специалист Светослав Гърков. Полузащитникът на Ботев потича за втори пореден ден, след като в продължение на месец и половина не бе стъпвал на терена заради операцията на коляното. Малко по-късно на базата в Коматево се появи и другото контузено “канарче” – Тодор Неделев, който продължава да тренира само във фитнеса.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker