Локомотив ПловдивФутбол

Веселин Марчев за класирането в Европа, сътрудничество с Бакалов и любовта към Локомотив (Пд)

Капитанът на Локомотив (Пд) Веселин Марчев даде обширно интервю пред Диема преди утрешния мач на “смърфовете” срещу Етър (ВТ) на “Лаута”. Ето какво мисли той и за шансовете на тима за класиране в Европа.

Локомотив (Пд) и Етър (ВТ) се изправят един срещу друг утре (неделя, 15.04) от 20:00ч. на “Лаута”, като срещата ще можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg.

„Мисля, че Етър са добър отбор и имат добър треньор. Мисля, че ще ни е трудно да ги победим. Дано покажем добра игра. Ако победим няма какво да се случи повече. Разликата мисля е голяма, но да си гарантираме на сто процента мястото сред първите два тима в групата и да играем баражите за седмо място“, започна Марчев.

„Вие знаете още преди първия мач имахме доста проблеми и с напускането на Камбуров, доста напрежение имаше. Успяхме вдигнахме се. Мисля, че малко не ни достигна за Първата шестица, но като погледан реално, по-добре, че сме в долната половина и мисля, че имаме повече шансове да се класираме за Европа, чрез евентуален бараж. Отговорността да си капитан е по-голяма. Всички погледи са вперени в теб. Трябва да поведеш момчетата, да има даваш пример”.

„За мен лично е най-сладко да поведеш. Най-трудно е това и най-хубаво е радостта на съотборниците“.

Запитан за доброто му сътрудничество с Димо Бакалов, Марчев обясни: „В Сливен играехме заедно познаваме се. Играли сме доста мачове заедно. Има разбирателство, радвам се, че се получава“.

„Израснал съм тук. Познавам обстановката в клуба, феновете и съм родом от Пловдив, така че Локо може да се каже, че е на сърцето ми“.

„Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек – да му се роди син, дъщеря. Промени ме бащинството. Направи ме по-отговорен. Нямам претенции какъв да стане, ако реши да се занимава с футбол, ще го подкрепя“, коментира за финал Марчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker