бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Велин Терзиев: Локо Пд ще разчита на любовта на феновете и на сериозен човек

Велин Терзиев бе избран днес , на проведеното Общо събрание на акционерите на ПФК Локомотив Пловдив, за член на новия директорски състав, в който влизат още Константин Думанов и Димитър Ботушаров.

В интервю за Дарик радио Велин Терзиев сподели какво е състоянието на клуба след промените и какви са проблемите, които има да решава.

На общото събрание се избра Управителен съвет, в който влизат главно фенове, заяви Терзиев.Имената , които са там , погледнато реално,са почти формално. Знаете, че не могат да се запишат имената на всички хора, които подпомагат клуба. Тримата сме хора, които сме избрани от останалите да представляваме клуба.

Със смяната на Борда на директорите днес приключи и формалното участие на Константин Динев в управлението на клуба.

Да, да. Това беше ясно, потвърди Велин Терзиев. Раздялата с господин Динев вече е факт. Финансовият проблем стои още при нас на дневен ред. Въпреки всичко в момента се справяме. С помощта на хора, които милеят за Локомотив, както и на фирми, които се опитват по всякакъв начин да ни помогнат за съществуването на клуба. Главно ще разчитаме на феновете, на една самоиздръжка. Разчитаме на любовта на хората към Локомотив за да могат нещата да се стабилизират. В същото време търсим и сериозен човек, който да вземе пакета от акции в свои ръце. Нашата цел е да му оставим един работещ модел, с който той да работи по- лесно за бъдещето на клуба.

В тази финансова ситуация Локомотив ще бъде на лагер в Смолян. Как финансово е възможна тази подготовка на тима?

 Абсурдно е да кажем,че няма пари в клуба, категоричен е Терзиев. Бюджетът на клуба е намален до минимум. Всичко, което сме обещали на футболисти и служители на клуба го изпълняваме. Неделчо Матушев, който държи спортно техническата власт ни обясни,че е хубаво отборът да се качи на подготовка и ние намерихме средства. Направихме си елементарна сметка дали можем да осигурим тези пари или не. Видяхме,че има остатък в бюджета от определени средства и решихме да го изпълним този лагер и така…baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker