Локомотив ПловдивФутбол

Вдигат заплатата на Митко Илиев

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е вдигнало заплатата на капитана Димитър Илиев за новия сезон. Той вече ще получава тавана на възнагражденията на “Лаута”, който е от порядъка на 7000 лева.

Лидерът на тима пристигна в края на трансферния прозорец миналото лято, след като по семейни причини реши да се прибере от Полша и да се завърне в Пловдив. Той не бе познат на треньора Бруно Акрапович и в началото прие да получава по-ниско възнаграждение.

Постепенно обаче си върна формата и се пребори не само за титулярно място, но и за капитанската лента, която босненският специалист му връчи през есента. Впоследствие любимецът на феновете се утвърди като водещ голмайстор на отбора и вкара 9 гола.


От новия сезон Митко Илиев ще е треният играч на “Лаута”, който ще получава тавана на заплатите. Досега за такива пари се бяха договорили само Бирсент Карагерен и Момчил Цветанов. Последният оправда доверието и през пролетта се утвърди като твърд титуляр в схемата на Акрапович.

Карагерен, който е сред любимците на собственика Христо Крушарски, позагуби позиции, но е амбициран това да се промени през новия сезон и той да оправдае големите очаквания към него.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker