бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Валентич: Много хора виждат подобрение в нашата игра! Ако отборът иска ще си тръгна

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира загубата на своя отбор от Левски с 0:1 в среща от плейофите за Лигата на Конференциите.

“Имахме повече шансове през 90-те минути, но не успяхме да вкараме. Всеки път, когато печелихме топката, пропускахме много шансове и не успяхме да вкараме. Беше труден мач, много е трудно за всеки, който обича този отбор в момента. Тези резултати не са хубави и за мен, все пак аз съм този, който стои начело на този отбор,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Много хора виждат подобрение в нашата игра. Вече не играем така сякаш нямаме шанс. В Ботев линията между обичта и омразата е много тънка. Разбирам цялата ситуация, която се случва тук, аз идвам от подобна страна. Ние не излизаме, за да загубим толкова много мачове.
Казвал съм на моето семейство, че за мен в тази държава има само един отбор и той е Ботев. Ако някой иска мен да ме няма, няма проблем да си тръгна. Покрай всичко това с коронавируса аз се чувствам самотен. Но това е нормално, аз никога не се предавам. Знам, че този отбор ще играе все по-добре и по-добре. Това ще стане с течение на времето, убеден съм.
Ако отборът реши, че няма нужда от мен ще си тръгна. Аз от първи ден давам всичко за този клуб, знам какво сме постигнали, имам респект към играчите и целия щаб. Загубихме много мачове, но имаме организация. Все още обаче това не е достатъчно, за да победим, въпреки че се подобряваме.

Всички виждат само резултата, феновете не виждат как сме игали, а само крайния резултат. Смятам, че отборът сега е по-добре от преди. Създаваме ситуации и в един момент ще постигнем резултати.

bet365
Не сме първият отбор, който губи толкова много мачове. Никой не е доволен, аз не съм доволен и Зингаревич не е. Знаем какво се случва на всяка трненировка.
Имам пълен контрол със ситуацията с Тодор Неделев. Искаме той да остане, но всичко зависи от него и неговия агент. Ако искат по-добър контракт, трябва да ни кажат. Ние предложихме много добра оферта. Всички искат да го видят следващия сезон тук. Говоря с него всеки ден”, заяви Валентич.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker