Ботев ПловдивНационалиПловдивчаниФутбол

България победи Беларус, Тошко Неделев с асистенция

България победи Беларус с 2:1 в контрола, която беше първа за новата година за националите. Головете за “лъвовете” реализираха Георги Миланов и Владимир Гаджев, а за Беларус се разписа Кривец.

Тодор Неделев изигра добър мач и направи асистенция за първия гол на Миланов и можеше да реализира и първия си гол с националната фланелка. Неделев заедно с Веселин Минев започнаха като титуляри и бяха на терена до 55-та минута. Йордан Христов пък влезе като резерва в 55-та минута.

В 14-та минута Тодор Неделев центрира от корнер, а Георги Миланов засече топката от въздуха, вратарят на Беларус се опита да се намеси, но не успя и топката влетя в мрежата му за 1:0.

В 20-та минута Андрей Гълъбинов много добре се измъкна от двама играчи на Беларус нагласи си топката за изстрел от воле, но изстрелът му срещна напречната греда.

В 22-та минута Андрей Гълъбинов копна топката към Неделев, който стреля от въздуха, но Евгени Веремко успя да спаси.

След първите 30 минути обаче България позволи на Беларус да направи няколко доста опасни атаки, които не завършиха с попадения и полувремето завърши 1:0.

В 55-та минута Веселин Минев и Тодор Неделев напуснаха играха, а в игра влезе Йордан Христов.

В 66-та минута Манолев намери чудесно Владимир Гаджев, който с глава удвои – 2:0.

В 85-та минута Йордан Христов центрира чудесно към Димитър Рангелов, който засече топката, но не успя да я насочи в очертанията на вратата на Беларус.

Малко след това Кривец успя да реализира, след като той отправи удар, а топката рикошира в Павел Виданов и влезе в мрежата на Владо Стоянов за крайното 2:1.

България: Владимир Стоянов, Йордан Минев, Павел Виданов, Николай Бодуров, Веселин Минев (Йордан Христов 55), Светослав Дяков, Георги Миланов (Христо Златински 72), Симеон Славчев (Владимир Гаджев 55), Тодор Неделев (Станислав Манолев 55), Ивелин Попов (Михаил Александров 80), Андрей Гълъбинов (Димитър Рангелов 46)

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker