НационалиФутбол

България завършва цикъл, изпълнен с позитиви, с гостуване в Люксембург

Националният отбор на България по футбол гостува на тима на Люксембург в последна среща от квалификационния цикъл за Световното първенство в Русия догодина.

Срещата е от 21:45 и ще бъде излъчвана пряко по БНТ и БНТ HD.

Футболистите на Петър Хубчев заемат четвърта позиция и без значение от крайния изход днес, ще запазят позицията си.

Интересен е фактът, че в гостуванията си “трикольорите” не се представят по най-добрия начин. От началото на кампанията България загуби и четирите си гостувания – от Франция (1:4), Швеция (0:3), Беларус (1:2) и Холандия (1:3).

Въпреки този факт, България показва ново лице и сериозно израстване, за което със сигурност можем да търсим отговорност в треньорския щаб. “Лъвовете” демонстрираха прогрес както тактически, така и физически и успяха да спечелят двубоите си в София, с изключение на последния мач с Франция преди дни, завършил при резултат 0:1 за “петлите”.

Имайки предвид моментното състояние на противника, България влиза в днешния двубой като пълен фаворит. Люксембург допусна тежка загуба от Швеция преди дни и отнесе осем попадения във вратата си.

Днес селекционерът Петър Хубчев ще може да разчита на Ивелин Попов и Ивайло Чочев, които бяха наказани за квалификацията с Франция. Големият липсващ за днешната среща е Георги Костадинов, който е наказан и ще отстъпи мястото си на Чочев.

Божидар Краев пък по всяка вероятност ще заеме мястото на Андрей Гълъбинов, а Тодор Неделев ще остане на резервната скамейка.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker