Ботев ПловдивФутбол

БФС не каза къде ще се играе ЦСКА – Ботев

СТК към БФС не излезе с решение къде ще се играе двубоят между ЦСКА и Ботев в неделя. От комисията единствено обявиха официално датите за отложените двубои от “Б” група, които ще се играят на 7-ми септември.

В същото време от комисията замълчаха за срещата ЦСКА – Ботев. Както е известно няма яснота къде ще се играе дербито на 7-ия кръг в “А” група. Почти сигурно като вариант отпадна стадион “Васил Левски”, които няма да бъде готов за двубоя, защото на 30 септември ще има концерт на Роджър Уолтърс.

Единственият вариант остава стадион “Георги Аспарухов”, което пък ще е шокиращо за “армейците”. Все още няма и становище на МВР по случая, защото Антон Златанов вече заяви, че мачът е рисков и не е добре да се играе на “Армията”. Яснота трябва да има най-късно до четвъртък, като тогава може да бъде взето решението къде ще се играе срещата и СТК да се събере извънредно да реши това.

Остава и вариант двубоят да се играе на стадион “Българска армия”, като поне за момента това изглежда най-вероятно.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker