бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бунт в Ботев заради Вили Вуцов

Двете поредни загуби с по 0:3 извадиха на показ прикривани проблеми в Ботев. Само допреди две седмици в клуба всичко беше наред след 2:1 над Литекс в Ловеч, но пораженията от Левски и Славия промениха ситуацията коренно, пише “Тема спрот”.

Ботев е на път да изпусне място в първата шестица, а вече започват да се проявяват и проблеми между играчите и треньора Велислав Вуцов. В съблекалнята няма настроение, а част от играчите са недоволни от отношението на Вили към тях. Много от тях са лично обидени от ехидните му подмятания от тъчлинията по време на мача със Славия.

Ръководството на отбора се опитва да свали напрежението. Вчера Ботев беше разпуснат за два дни в почивка, въпреки че в сряда му предстои мач с Локомотив Пловдив за Купата на България. В първата среща Локомотив и Ботев завършиха 1:1 и реваншът се очертава кървав. При отпадане Вуцов най-вероятно ще бъде освободен. Това не е станало след загубата от Славия, за да не се внася напрежение преди мача с Локомотив Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker