бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: 100 са малко…

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) споделиха мнението си след днешната акция за почистване на стадион “Христо Ботев”.

В сайта bultras.com те публикуваха материал, в който изразиха донякъде разочарованието си, че 100-тина човека са подкрепили събитието.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Преди няколко дни КПБП и BULTRAS призоваха цялата “жълто-черна” общност да погледне към Колежа. Да погледне и да се замисли дали домът й заслужава тази съдба – 3 години да съществува в състояние на клинична смърт.

Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365.

Вярвам, че всички са убедени, че Ботев трябва да си “върне” стадиона. Това днес обаче не си пролича. Нека да си го кажем в очите – 100 човека на фона на 350 хиляден Пловдив и близо 20 хиляди, пълнили стадион “Христо Ботев” на всеки мач до скоро са нищо, абсолютно нищо. ДА, фенове тази сутрин на поредната акция имаше, но те бяха само капка в морето, което може да залее Пловдив, ако реши…

Нека да е ясно, че този стадион не е нито на моментното ръководство на клуба, нито на кмета, нито на министъра или на президента, или на който и да е олигарх. Той е на Пловдив, на феновете, на хората, които обичат спорта и футбола. Той е на всички – на онези, които подкрепят Ботев, даже и на онези, които го мразят. И ние – днес и сега трябва да се погрижим за него. Даже сме закъснели. Точно, както бе по времето христолово. Мнозина обаче тогава вярваха, че свободата няма да дойде лесно и въпреки това, близо 10 години се бореха Ботев да възкръсне. Рано или късно, с много борба, времето се преобърна.

Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365.

Какво е по-различното сега? Нищо! Ситуацията е доста по-сложна. Ако тогава имахме за цел да изгоним един самозванец, то сега трябва да изградим нещо, което политическата мафия успя да разруши с един замах. Трудно е и няма как да стане със 100 човека. Нито с махане на храсти и бодли. Но всички, които бяха днес на Колежа знаят, че оттук се тръгва. И ако днес дойдоха стотина привърженици готови да дадат мило и драго за Каузата, то утре на следващото събитие на КПБП феновете ще са 200, другия път 1000 и така, докато целия булевард “Източен” не стане тесен и някой не се вслуша в призивите.

А ситуацията просто върви тихо и кротко натам и трудно някой би я овладял.

И като за финал нещо тъжно.

Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365.

Децата на Ботев растат, без да познават стадион “Христо Ботев”. На днешната акция доста родители бяха довели децата си, повечето от които бяха на възраст между 3 и 5 години. Точно период, в който няма как да са посещавали стадион “Христо Ботев” или ако са го правели то спомени няма как да имат. Въпросите им бяха: “Тате, каква е тази градина” и “Какъв е този парк”… изводите оставяме на вас.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker