Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите ще учредяват Официален фен клуб

Бултрасите решиха да учредят Официален Фен Клуб на Ботев, който трябва да обединява всички фенове на тима.

Ето и съобщението, което разпространяват бултрасите:

След срещата на привържениците изминалия Четвъртък (31.10.2013) и предстоящото учредяване на Официален Фен Клуб на „Ботев” Пловдив, се взе съгласуванато решение за създаване на тази страница с цел бърза популяризация и информираност на масата Ботевисти.

Моля разпространявайте и канете всички Ботевисти в групата. Информацията ще бъде своевременно обновявана, за да може нещата да се реализират преди новогодишните празници и да имаме Официален Фен Клуб на всички Ботевисти!

Всеки, който е готов да помага, дори само с идеи, е добре дошъл и нека просто да напише предложението си в групата. В следващите дни ще започнем дискусиите относно първите практически въпроси – име, устав и т.н!

Нека се държим уважително и коректно един към друг, за да могат нещата наистина да се случат.

Това е страницата, която може да откриете от тук:  https://www.facebook.com/OFCBotevPlovdiv?fref=ts

Подобни

Един Коментар

  1. Те възкресяват най-стария фен клуб у нас, който буферите са откраднали от тях :) Ако ви звучи абсурдно, изчакайте само няколко години да видите, че така ще разправят след време….както откраднаха логото на Първия фен клуб в България : “Първи се родихме, последни ще умрем”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker