бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите тръгват от базата в Коматево за двубоя срещу Локо София

От утре /четвъртък/ започва записването за екскурзията за мача на Ботев със софийския Локомотив. Срещата е последна от първия дял на първенството и ще се играе в столичния квартал “Надежда” на 20 октомври (неделя) от 16:00 часа.

Съперникът ни е на 10 място, само на 2 точки от зоната на изпадащите и ще се опита по всякакъв начин да измъкне нещо от “жъло-черните”, за да издрапа до спасение. По традиция обаче бултрасите са символични домакини на този стадион, а футболистите трябва да играят със самочувствието на пълни фаворити.

За всички бултраси цената на екскурзията е 10 лева, а записванията за нея започват от четвъртък в двата фен-магазина. Билети за самия двубой ще се взимат на място от касите на стадион “Локомотив”.

Тръгването на автобусите и колите вече ще става от базата в “Коматево”. Специално за неделя събирането на феновете ще започне от 12:00 часа.

bultras.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker