бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите с позиция за вълненията в Раднево: “Господа с униформи и фуражки, толкова ли ви е страх от народа?”

Феновете на Ботев (Пд) изиргнаха срещу полицейските действия в град Раднево през тази седмица, където представители на реда и протестиращи срещу циганската престъпност се сблъскаха на няколко пъти.

Господа с униформи и фуражки,

вашите действия през последните два дни ни карат да се чувстваме, като най-големият проблем на страната ни днес. Държавата във ваше лице е безсилна да се справи с безпризорните престъпници и да предотврати едно улично сбиване. За сметка на това от два дни взехте безпрецедентни мерки да не би случайно да отидем в Раднево и да изразим гражданската си позиция, която се изисква от нас. Паднахте толкова ниско със стотиците позвънявания и задължаването за подписване на декларации за неприсъствие на протеста основавайки се на закона за футболното хулиганство.

Толкова ли много страх има у вас и вашите политически господари да не би да се събуди народа и да потърси справедливост? Вашите бездействия и слугинаж докараха българите до тази ситуация, затова не размахвайте палки над пагоните си, а поне един път направете това, което се изисква от вас…

“Обединени фракции БУЛТРАС”

Източник: bultras.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker