бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Сърцето му бие силно, кръвта ври и кипи. Усещате ли тътена?

Ботевисти, приятели, “жълто-черни” момчета,

Катаклизмите, през последните 2 седмици, свързани с Ботев не са най-страшното нещо за клуба ни. Във всяка една институция, особено в България, някак си свикнахме с ненормалното да имаме временни затруднения, да попадаме в кризи. А и ние, ботивистите, много добре знаем какво е това най-старият клуб в страната да бъде  жертва на чужди интереси. Знаем, защото 10 години търпяхме изчадието Христолов и се борихме срещу него, но не се отказахме да подкрепяме най-стария клуб в страната.

Както показаха събитията през последните дни, много хора в България си сменят убежденията, политически и национални, когато докоснат властта и куфарите. Бареков е една от тези личности, които ще останат в историята предали собственика на клуба ни и станали причина в поредният опит за затриване на Ботев. Затова този човек сам се нареди нареди редом до нелицеприятния крумовски тарикат, без морал и капка достойнство.

Сега ситуацията е много различна от времето на селския:

Тогава хората не ходиха на стадиона, за да не се пълни касата на клуба.
Сега пък стадионът трябва да е пълен, за да може Ботев да изпълнява плана си.
Тогава “жълто-черното” семейство искаше да се изгони собственика с всякакви средства.
Сега просто трябва да се намери начин за излизане от ситуацията, а Василев да види, че отборът се подкрепя, не от стотици, а хиляди “жълто-черни” сърца, които идват на стадиона за идеята и за емблемата.

Да, щеше да е страхотно, ако стадионът беше готов, ако Ботев имаше стабилен отбор и още малко време школата ни да бъде водеща в страната, за да захранва мъжкия отбор. Тогава клубът ни нямаше да се нуждае от скъпо платени чужденци.

Положителното от цялата ситуация е за юношите ни, повечето от които са стабилни младежки и юношески национали в своите гарнитури. Те ще имат възможността да играя със сърце за Ботев, по подобие на отбора на Литекс от миналия сезон и да си уредят трансфери в големи Европейски отбори. Така не само ще помогнат на Ботев да се самоиздържа, но ще покажем на цяла България, че Ботев е нещо повече от клуб.

Време е и бултрасите да се стегнем!

Ботев не само има нужда от своята вярна публика. Клубът ни ще го има със и без стадион. Клубът ни ще го има и със, и без Хамза, Доре и Анисе. Защото кризата е временна. Страшното би било, ако отборът остане без феновете си, без сърцето и душата си. От това по страшно няма.

Сега всички трябва да си подадем ръка. ВСИЧКИ!

В това число, кметът на Пловдив Иван Тотев и институциите в града трябва да положат огромно старание и проектa стадион “Христо Ботев” да бъде завършен, защото Пловдив е загубен без него. “Колежа” не да остане в забвение, както се случи с Голямата къща, със стадион “Тодор Диев”, със стадион “Марица”, с Колодрума, с Лаута и прочие. Най-спортният град за последните години вече не притежава едно нормално спортно съоръжение. Помислете за Пловдив борете се за него, за да има поне малко спорт.

Сега е много важно да подкрепяме четата на Любослав Пенев срещу Либертас в Бургас. Да пълним всяка седмица клубната база, да си дадем ясна сметка, че феновете са тези, които ще дърпат отбора напред. Да покажем на футболистите, че този отбор не е изграден на моментни победи и купи, за нас има много по-важни неща от всичко това и го доказахме, че е така.

Ботев е религия, не го загърбвайте заради нечии болни амбиции да разбие всичко.

Подкрепяйте те го, както сте го правили през годините, заради Старика, Райко Стойнов, Иван Сотиров, заради Чико, заради Бенкса, и всички останали.

bultras.com

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

9 Коментара

  1. Поредния жалък плач на селяндурите отново започна! До вчера жълти гадове бяхте уж най-великите? Днес отново сте ревящите мастии, които се нафдяват на подаяния!!!!! Защо вашия стадион да “трябва” да бъде довършван? Защо вашия стадион да е важен не за вас, а за Пловдив? Каква е файдата на Локомотив, Спартак или Марица от него??? За Пловдив най-важния стадион се нарича “Пловдив” и само неговото довършване би било постижение за града ни! Вашия стадион ще си е само за вас! Така, че не пишете долни декларации, защото вие не сте по-различни с нищо от останалите 3 футболни клуба в града ни и затова нямате право да се държите по този жалък и в същото време взискателен начин!!! Имате си база в Коматево с 2000 места! пълнете си я и толкова! Там поне няма как да се вижда празния стадион и редовно ще сте над 20 000, както бяхте на бившия ви стадион::::)))))! Тотев и обшината нямат никакъв ангажимент с вас, нощо, че са жълта сган и те, защото Караибрахим вдигна високо летвата, а смешната ни община няма как да изкара 30 милиона за да довърши стадиона ви! Те нямат пари за да плащат месечните разходи за базата ви, че милиони за стадион да търсят!? ами по тази логика, защо да не довършат Лаута???? Защо да не направят там уникален стадион, защото там има достатъчно място и всичко необхпдимо за една съвременна база и прекрасен стадион??? Не поставяйте нещата така, все едно вие сте най-важни за Пловдив! Не е така и никога не е било така! Това се отнася за всички останали клубове! Спрете веднъж завинаги с молбите за подаяния, все едно някой ви е длъжен и вземете нещата в свои ръце! Така ще се види, кой-кой е и колко пари чините! Комунизма си отиде официално през 1989-та и с него подаянията за вас свършиха! Приемете си съдбата веднъж завинаги и се оправяйте сами! Нали сте много и сте много велики???? Ревльовци и мрънкащи мастии! Това сте вие селяни в жълто!

    1. Колко трябва да мразиш Ботев Пловдив, за да напишеш такова съчинение с цел “тровене”??? Жалък си пич!

    2. Крокодил пак ли ти бе байта мантията девственна 2 изречения ми трябваха да прочета да разбера че си ти повтаряш едно и също няма нужда да чета до края че при теб злобата и простотията е трагична

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker