Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите събраха над 4000 лева за хореография за дербито, набирането на средства продължава

Привържениците на Ботев (Пловдив) продължават усилено кампанията си за набиране на средства за предстоящото дерби на Пловдив, което ще се състои на 5 (март) в Коматево.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

кампанията за набиране на средства за хореографията на дербито на Пловдив на 05.03.22г. продължава с пълна сила.
До момента печалбата от всички тениски възлиза на 4052 лв, като в тази сума влизат и допълнителните дарения в специализираните кутии в двата магазина.

Припомняме, че за да подпомогнете кампанията може да си закупите юбилейна тениска, посветена на 110 годишнината на Ботев Пловдив. Цената на тениската е 20лв, като може да се сдобиете с нея във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1 и в клубния магазин на базата. Утре (29.01), специално за контролата с Царско село, ще бъде доставена нова партида тениски във всички размери за малки и големи ботевисти.

Съществува възможност да се сдобиете с тениските и чрез доставка с куриер, като цената на самата доставка е в размер на 7 лв, а поръчката трябва да бъде направена чрез фейсбук страницата на “Онлайн магазин Bultrastyle”, като посочите имена, телефон, адрес на получаване, както и желан размер на тениската.

Не забравяйте да подкрепите и останалите инициативи, свързани с отбелязването на 110 годишнината на Ботев Пловдив, като начините да го сторите са следните:

1. Като направите банков превод в откритата сметка за дарения за кампанията: IBAN : BG30 TEXI 9545 1004 0180 01, Сдружение ПФК Ботев
2. Чрез системата за електронни разплащания Paypal на: [email protected]

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker