Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите разговаряха с Цветан Василев в четвъртък

На 19.12 /четвъртък/ се проведе среща между г-н Цветан Василев и представители на феновете от различни структури по искане от наша страна. Тя бе с цел запознаването на собственика на клуба с тревогите и опасенията на “жълто-черната” общественост породени от представянето на любимия ни клуб през последните няколко месеца.

За наше учудване се оказа, че г-н Василев е изключително запознат с обстановката в клуба, с всички отрицателни страни станали достояние на футболната общност в Пловдив. Разговорът между двете страни беше непринуден и абсолютно откровен. По разбираеми причини, и по изричното желание на Цветан Василев, детайлите на срещата няма да бъдат разпространени. Важно е да знаете обаче, че всички останахме напълно удовлетворени от това, което чухме, както и намеренията на собственика, в които вярваме и сме сигурни, че ще зарадват абсолютно всеки един истински “жълто-черен” привърженик.

Това, в което г-н Василев ни увери бе, че ще се работи по строгата дисциплина и пълна прозрачност в клуба. Относно ръководството – ще се следи за това кой и за какво отговаря в клуба и естествено как се справя. Приоритети са агресивността в трансферната политика и ясно поставяните цели да бъдат завършени до положителен край, както и строгото следене за тяхното изпълнение на спортно-техническото ръководство.

В процеса на разговора бе застъпена темата относно трансферите. Ние бяхме уверени, че няма как някой мениджър или служител в клуба да си позволи да прибере комисионна или процент от продажбата, на който и да е футболист. Финализирането на сделката за покупко-продажбата на играч е приоритет на самия президент.

В края на разговора г-н Василев ни предостави за бъдеще директна връзка с него за решаване на наболели проблеми.

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker