Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Очакваме провокации в петък, нека да ги спрем

Пред “жълто-черен” Пловдив предстои поредният важен сблъсък този сезон. В петък, в града ни идва отборът на Лудогорец, който този път няма да бъде посрещнат с аплодисменти от пълния стадион, както бе в предишните срещи под тепетата. Причината е ясна за всички – стадионът ни остана без публика в първите 3 срещи този сезон, след финала за Купата на страната и бяхме порязани грубо на финала за Супер Купата на страната през август. Нещо, което ще се помни дълго.

Това обаче ще даде повод на БФС и други фактори да следят изкъсо този двубой и при издънка да ни накажат отново. Затова призоваваме всички да не даваме повод за нови наказания. Подкрепяйте Ботев Пловдив и момчетата на терена, дайте им увереност да победят участника в Шампионска лига този сезон и да оглавим класирането на “А” група.

Бултрас и КПБП очакват провокации в тази среща, затова ако някои се опитва да попречи на двубоя и да навреди на клуба ни по някакъв начин ви апелираме да не толерирате тези постъпки, спрете го.

Гарантираме ви, че отговорните фактори ще се постараят провокаторът повече да не стъпи на този стадион.

САМО БОТЕВ

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker