бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите отговориха на политик и заявиха: Никой не е по-голям от България

Привържениците на Ботев Пловдив излязоха със съобщение на фен сайта си – bultras.com.

TribunaPlovdiv.bg публикува статията без редакторска намеса:

Във вторник сутрин, в предаването „Тази сутрин” на уважаваната от нас BTV, говорителят на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан Кънев посочи привържениците на Ботев Пловдив като инструмент в политическата борба.

Приемаме като тежка обида обвиненията на Радан Кънев, с които той се усъмни в нашата почтеност, както и опита му да ни припише политическа зависимост и нисък морал. Да, привържениците на Ботев Пловдив сме изразявали многократно нашата гражданска позиция публично. И ще продължаваме да го правим винаги, когато сметнем за необходимо. Защото имаме своя позиция и защото обичаме родината си. Но никога не сме действали и няма да действаме под натиск, от когото и да било.

Нашата политическа партия се казва „България”, г-н Кънев. Каквото и да правим, го правим  единствено и само заради нейните интереси. И се гордеем с това. Така, както са правили нашият патрон Христо Ботев и другите велики синове на България, дали живота си за своята родина.

Опитваме се да пазим идеалите, които те са ни завещали. А Вие, г-н Кънев, ще опитвате ли се да го правите…?

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

4 Коментара

  1. Много интересно звучи втората част на последното изречение!::::))) Типично по цигански или по- точно по жълТурски! Иначе, ако подкрепата за Бареков ДПС и Караибрахим-Василев са защита на интересите на България, значи вие сте еничари, както в същност го доказвате постоянно! Това е жалко обръщение с изключително евтино съдържание!

  2. Карайбрахим да не би да не е политически зависим бе,кво се правите на ударени,много добре знаете кой е с него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker