бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Мъри, Ботев Пловдив не е “синя линейка”

Какво стана сега? Уж всичко ни е на ниво – от трансферна политика, до базите и пълните трибуни, а играта не върви и търсим оправдания за щяло и нещяло. Трудно ни е да си признаем, че не играхме, така както ни се искаше вчера срещу абсолютния слабак Левски София (пропускаме останалите срещи с изпадащите отбори в “А” група).

И пак, за втора поредна година им подаваме ръка да се изправят в момент на нокдаун?!? Докога ще съживяваме мъртъвците?

Усещате ли как ситуацията се повтаря всеки път по един и същи начин. Вече четвърта година се опитваме да изградим сериозен отбор, а нещо все ни пречи, а накрая набеждаваме футболистите. Защо г-н Стоилов и господа от УС на ПФК “Ботев Пловдив”, къде е проблема?

В тази връзка искаме да припомним какво написа един от силните хора на перото в Ботев Стефан Попов преди известно време. От тогава нещата не са се променили кой знае колко:

“Стига овации и фанфари – защитете честта на „Ботев“!

Господа, колко време да ви чакаме да осъзнаете, че „Ботев“ е по-голям от „Левски“, по-голям от ЦСКА, по-голям от „Лудогорец“, по-голям от всеки! Ако не сте съгласни или не разбирате това, вашето място със сигурност не е на „Колежа“! 

“Ботев“ може да загуби във всеки един мач с какъвто и да е резултат, но не може да си позволи да го направи, без да защити честта си! А приказките за величието на клуба ги запазете за тези, които не са го виждали с очите си и не го чувстват със сърцата си!

Няма кой да ме убеди, че липсата на Тодор Неделев в титулярния състав е нормална и логична! Та нали той и другите млади в състава са бъдещето на отбора?

Някакво ужасяващо повторение на определени събития се случва, което говори много зле за ситуацията на „Колежа“. Вече трети отбор се прави за няма и две години, а твърденията и очакванията са за правенето на четвърти…

Какво точно градим? Какви са последователността, взаимовръзката, логиката и планът?”

И кервана си върви, кучетата си лаят…

Феновете вече загубиха вярва във вас г-н Стоилов, че може да изградите отбор след година и половина работа на “Колежа”. Ако искате хората да ви приемат поне нормално като треньор, а не като “левскар”, бийте говедата другата седмица в Пловдив, опитайте се да вземете Купата, направете за смях градския ни съперник на 16-ти март, и най-важното – опитайте се да приемете Ботев и верните му фенове като клуб с традиции, а не като поредния трамплин в кариерата ви.

Защитите честта си и тази на клуба.

Друг изход от ситуацията няма!

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker