бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Затаваме зад ”Кауза Колежа”, заедно сме по-силни!

Привържениците на Ботев Пловдив застанаха зад каузата за стадион “Христо Ботев”.

Ето и изявлението на бултрасите:

Бултраси,

както вече сте разбрали, на 104-та годишнина на любимия ни клуб, стартира кампанията “Кауза КОЛЕЖА”. Една кампания, която има за цел да обедини от най-малкия до най-възрастния “жълто-черен” привърженик, милеещ за отбора.

През последните 3 години на базата в Коматево възможност да подкрепят момчетата от трибуните имаха малцина, на фона на цялото море от желаещи. Сигурни сме, че много от вас са искали да присъстват на дербитата с Левски, Локомотив, ЦСКА, Берое и Лудогорец, но са нямали тази възможност. А същото важи и за гостуващите фенове. Време е да променим това. Време е всички пловдивчани свободно да се наслаждават на играта на своя Ботев, такъв какъвто са го гледали през годините – но от трибуните, а не пред телевизора!

Затова BULTRAS категорично заставаме зад кампанията на Клуба на привържениците, да се завърнем там, където ни е мястото – на стадион “Христо Ботев” и ще помогнем тя да завладее всеки. Неслучайно на 12-ти март от Трибуна “ИЗТОК” бе даден сигнал, че рано или късно това ще се случи. По какъв начин обаче, това зависи от самите нас.

Следете какво се случва, подавайте ръка на всеки сигнал, на всеки зов. Станете част от КПБП, пропагандирайте идеята и заспивайте с нея. Идвайте на Колежа, когато има нужда от вас, покажете, че ви пука и не се примирявайте с това, което имаме.

Стани част от Кауза “Колежа”, защото Ботев това сме всички ние! Заедно сме по-силни!

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker