бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Бултрасите: Да се раздедем до краен предел

Зад всеки ъгъл,
във всеки блок,
на всяка улица,
в който и да е район.
на който и да е стадион,
ПЛОВДИВ Е ЖЪЛТО-ЧЕРЕН!

Бултраси, Ботев Пловдив е побеждавал и е бил побеждаван много пъти за 102 годишната си история. Но винаги сме били на стадиона заради любовта си към отбора, без значение дали той бие или пада!

След двете загуби от говедата и евреите ни чака реванш за Купата, който трябва да си вземем! Знаем, че не всеки ще може да присъства, предвид работния ден и неудобния час. Точно това трябва да накара хората, които ще присъстват на мача, да се раздадат до краен предел и да подкрепят отбора, за да елиминираме мангалите!

ПЛОВДИВ Е САМО НАШ !!!

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

3 Коментара

  1. Все едно някои селяни са писали това. “Говеда”, “Евреи” , “Мангали” ?? Вие да не сте по-различни смешници. Имайте уважение. Много ще се радвам Локо да ви елиминира. И като онова момче , което му се откъсна ръката, когато е правило бомбите, показва какви глупости мислите само. Пълни идиоти !

    1. Вярно е много малоумна тази публикация но нормално като се знае кой седи зад този сайт който няма нищо общо с нас.Васил е един от най големите глупаци.нормално е това

  2. Аз съм на работа и няма как да присъствам но машини разбийте ги!Сега е момента да оправим всичко в отбора с една добра победа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker