Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Вие, „беройци”, сте срам за българските футболни привърженици!

Фен сайтът на Ботев Пловдив bultras.com, публикува днес статия по повод пререканията с привържениците на Берое по време на вчерашния двубой.

TribunaPlovdiv.bg публикува статията без редакторска намеса:

В неделната вечер на 22.09.20103 год. се изигра предпоследната среща от деветия (9) кръг на футболното първенство в България, между отборите на Берое Ст. Загора и Ботев Пловдив, в която домакините спечелиха с минималното 1:0.

Но поводът за написването на тези редове е друг, а именно абсолютно идиотското отношение на местните фенове от споменатия град, спрямо България, спрямо святото име на Христо Ботев, спрямо всичко което е в основата на интелигентното съвременно общество.

„ … А вие? – Вие сте идиоти!’’ е написал безсмъртния Ботев! И то с право, убедих се за сетен път. Немислимо е в деня, който България празнува 105 год. от обявяването й за независима държава, когато цялата страна е свела глави, преклонени пред светлата памет на две невинни деца, отишли си от света без време от този свят, заради чувството на безнаказаност притежавано от хора, които правят всичко друго, но не и да спазват законите – държавни и морални, а убиват, грабят и безчинстват върху „… бащиното огнище.’’, Вие, шепа хора с неизкоренимо, импотентно провинциално мислене, да пеете че сте „ Е…. Ботев в г…”, че щял да прегърне нещо си, с което явно мислите, но в него мозък несъществува и т.н… Но за да имаш мъжко достойнство, мъжество, чест и уважение трябват и „топки”, господа и дами „граждани от селски тип”!

Доказахте за пореден път слабоумието си! Защото, да издигнеш ликовете на национални герои и след това да пееш песни, които дори не сте измислили (…а Вие, явно не умеете да мислите, щом само скотски нагон Ви води.) е толкова неестествено глупаво, че ако не бе толкова грозно? – щеше да е смешно…

Накрая искам само да Ви предупредя, късо-паметни жители на Ст. Загора!

Пазете се много добре по стадионите на България! Изключително ясно Ви е известно, какво сте направили, кого обиждате и с кого ще се срещнете все един Божи ден… И това няма да сме само Ние…
Много по-силни и значими ценности свързват нас – истинските футболни привърженици на България! Показали сме и сме доказали, че щом искаме и решим да сме заедно, ще го направим по неоспорим начин! Показахме го и вчера,( а Вие, миши душици, къде бяхте..?) редом с хора с които имаме различия и неприязън, но в даден момент щом решим, това се обезсмисля и заставаме рамо до рамо в „битка” с неправдата, глупостта, малодушието на „силните от деня” или „власт–имащите”, честни, горди и истински! Вашето място не е сред нас и не забравяйте и за миг това което Ви посъветвах!

Ако можете? – Помислете си…

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

13 Коментара

 1. Pingback: worldoftanksspiel
 2. Pingback: have a peek here
 3. Pingback: this contact form
 4. Pingback: this content
 5. Pingback: have a peek here
 6. Pingback: social bookmarking
 7. Pingback: zbiddy scam
 8. Pingback: zbiddy
 9. Pingback: click to read more
 10. Pingback: zbiddy scam
 11. Pingback: have a peek here
 12. Pingback: zbiddy reviews
 13. Pingback: a fantastic read
 14. Pingback: yoga Übungen
 15. Pingback: mi polecono
 16. Pingback: ugg outlet
 17. Pingback: mcm handbags
 18. Pingback: Alkalete
 19. Pingback: Kyani
 20. Pingback: Kyäni
 21. Pingback: sap fico
 22. Pingback: quik payday loan
 23. Pingback: Test Prep
 24. Pingback: daily meditation
 25. Pingback: Marco
 26. Pingback: VSI
 27. Pingback: skok wołomin
 28. Pingback: Go graphics online
 29. Pingback: URL
 30. Pingback: male enhancement
 31. Pingback: corion
 32. Pingback: Black Women
 33. Pingback: Snel Afvallen
 34. Pingback: Flower Vista
 35. Pingback: Home Loan
 36. Pingback: Bean bag chair
 37. Pingback: on front page
 38. Pingback: vehicle graphics
 39. Pingback: Toyota Car Rental
 40. Pingback: DASH Diet
 41. Pingback: Ds Domination Scam
 42. Pingback: HGH Injections
 43. Pingback: What Is Colic
 44. Pingback: erotic fiction
 45. Pingback: Tacoma Taxi
 46. папагалчета я обяснете защо вие можете да пеете КЗЛ а другите не могат да пеят против вас???лицемери!вие да не сте майка тереза на ултрасите бе ей кво сте се взели на сериозно.ВИЕ НЕ СТЕ НИЩО ОСОБЕНО папагалчета … п*тки

 47. “В” , принципно си прав, става въпрос за футболен клуб.
  Съществено е обаче друго, те не пеят е* ботев пловдив в г* ,

 48. Пичове, не че нещо, ама между Христо Ботьов Петков и Ботев Пловдив има една много голяма разлика. Единия е български революционер, поет, а другото е футболен отбор. Христо Ботев беше почетен, за отбора ви не може да очаквате същото в пряк двубой. И, моля ви, не се припознавайте и вие като онея дето си мислят, че са Апостола. Вие сте нищо повече освен един футболен отбор. Като всеки друг. А и закачката си я има от 80-те. Въпреки всичко – успех в останалите мачове освен този срещу нас. И да ви помоля да не си хвърляте горящите факли по чисто новата писта на стадиона, ако не искате срещу отбора ви да се пеят подобни неща. Не за друго ами не ви подхожда. И да си спестите от втората минута виковете “селяни”, “цигани” и “курви”, с които да провокирате останалото. Иначе е малко лицемерничко. Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker