Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиФутбол

Букмейкър: Ще успее ли Ботев да сложи край на прокобата си на ”Георги Аспарухов”

Левски (София) приема у дома тима на Ботев (Пловдив) в дербито на неделния ден в Първа футболна лига.


Срещата се очаква със сериозен интерес от привържениците на двата отбора, тъй като и двете формации са в добра форма, което предполага истински футболен спектакъл.

Статистиката със сигурност е на страната на домакините, които гонят задължителните три точки, за да останат в битката за първото място в шампионата. Прокобата над Ботев на стадион “Георги Аспарухов” допълва предимството на “сините”. Последният триумф на този стадион за „канарчетата“ е през есента на 1990г., когато те печелят с 2:3.

Трите точки за ”жълто-черните” също са от голямо значение за тях, тъй като оставането им в първата шестица все още е под въпрос. Едва пет точки ги делят от 7-мото място, което е заемано от Етър, а Локомотив остава шести с 20 пункта.

Двата отбора са в абсолютна еднаква форма, след като за последните пет двубоя и Левски и Ботев имат по 4 победи и по една загуба. Левски взе трите точки от Витоша Бистрица (4:1), ЦСКА – София (1:0), Славия (2:0), загуби от Лудогорец с 2:0 и в последния кръг победи Верея с повече от категоричното 7:0.

Момчетата на Николай Киров пък загубиха от Лудогорец след луда обръщалка (2:3) и след това записаха четири победни успеха – Верея (2:1), Дунав (Русе) 4:1, Черно море 2:1 и в 12-ия кръг успех над съименници си от Враца с 1:0.

Лидерът сред букмейкърите bet365 определя като фаворит в двубоя тима на Левски (София)  и поставя коефициент от 1.44 за победа на домакините. Победа за Ботев е оценена на апетитния коеф. от 5.50.

Коефициенти от bet365 за срещата и ПРОГНОЗА:

Победа за Левски: 1.44

Равенство: 4.20

Победа за Ботев: 5.50

Над 2.5 гола в мача: 2.14

Под 2.5 гола в мача: 1.67

Прогноза: ГОЛ/ГОЛ – 2.37 коеф.

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg.

bet365 предлага и множество бонуси за клиенти, които до момента нямат регистрация в сайта като бонус до 100 лвВиж повече с промокода за бонус от тук>>

НОВО: Компанията вече предлага и опции Затвори залог, чрез която можеш да затвориш своята печалба мигновенно или Промяна на залог, чрез която можеш веднага да промениш свой залог.

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 03.11.2018 20:04 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker