бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бруно Акрапович със сериозен казус пред себе си

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акраповичще направи промени за гостуването на Септември, което е в понеделник от 20:00 часа на стадион “Васил Левски”.

Те ще засегнат атаката, като извън стартовия състав ще остане един измежду Елитон и Буна. Това ще се наложи, за да се отвори място за Димо Бакалов, който се връща след наказанивто си за мервения картон срещу Черно море (1:0).

Акрапович умува дали да предприеме и други рокади. В последните двубои титуляри в защитата са Булят и Везалов, а Езе остава на пейката. Това може да лиши последния от участие на световното първенство през лятото с тима на Нихерия, поради което Акрапович ще трябва да измисли как да му дава повече игрово време.

Везалов бе главен виновник за червения картон на Милина срещу Дунав, след като пропусна топката зад себе си. Ндайе се откъсна сам срещу стража на “смърфовете”, който бе принуден да го фаулира.

Локомотив (Пд) започна плейофите с драматично равенство 2:2 с Дунав (Русе) на “Лаута”. В Група “Б” “черно-белите” са 2-ри с 32т., докато лидер е Септември (Сф) с 34т.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker