бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Бруно Акрапович: Мисля само за Локо, защо да не победим отново Ботев на финал за Купата

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че в момента мислите му са насочени само към отбора на “смърфовете”.

“Засега само едно ми е в главата – това е Локо (Пловдив)! Радвам се много, че свършихме хубава работа. Тук имаме още големи цели, които искаме да постигнем за тези фантастични фенове. Вярвам, че можем отново да спечелим Купата, защо да не победим отново Ботев на финала. Имаме огромни шансове и за медали от шампионата. Това ще донесе на всички много радост.”, заяви Бруно Акрапович в предаването “Антена спорт” на Радио Пловдив.

“В момента работим трудно. Трябва да се справим за 3 седмици, вместо за шест, което не е толкова лесно. Опитваме се да направим всичко възможно да изглеждаме добре, да се подготвим физически. И трябва да започнем да играем и футбол, комбинираме нещата и засега вичко изглежда много добре.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Събудихме се. Момчетата имаха един труден период без футбол, без работа и трябваше първо да направим една хубава атмосфера. Казах на момчетата кое е важното и реакцията от тяхна страна бе много добра”.

“Договорът на Мустафа Абдулахи изтече. Густаво Уирис не изпълни очакванията ни, трябваше да има по-големи качества, а нямаше и европейски паспорт, така че заемаше едно място на чужденец. При Мирза Хасанбегович нещата са съвсем други – на него му липсваше малко и семейството, така че и за двете страни бе по-добре да се разделим. С Томашевич се надяваме, че ще подпишем нов договор. Той е много важен за нас, за целия отбор, той е много качествен футболист и има важна роля.

Имаме набелязани и нови футболисти, но ситуацията е трудна. Ние сме един от отборите, благодарение на г-н Крушарски, които са стабилни. Затова се надявам, че ще можем да привлечем един от футболистите, които ни предлагат”, коментира Акрапович.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker