бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Бруно Акрапович: Езе го ухапа комар, в Европа ще играем с тактика

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе доволен след победата над Славия (София) с 3:2, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

”Много важен бе този мач за нас. Тези три точки бяха важни преди мача в четвъртък.

Започнахме по най-лошия начин, но показахме желание и обърнахме резултата. Имахме още положения да вкараме, които трябваше да вкараме, за да не треперим до края. Честито на отбора, за тези три точки.

Езе може би го ухапа комар, за да направи тази грешка. Има много такива тук.

На подготовката работихме с новото ни попълнение относно тази схема на игра. Ако играем започнем да показваме това, което трябва в тази формация, която искам, то за противниците ще е много трудно.

Ние играем такъв футбол, който не виждам в много други отбори. С тази преса на Митко, Аралица и Ожболт нещата се получават на 70%.

На Ожболт му казах на висок тон, че не искам да го рискувам за четвъртък. В мачовете като този, който ни очаква ще е много важна тактиката. Радник в първия мач изглеждаше по-добре от Търнава, но видяхте какво става в реванша.

Ще искаме да поправим нашите лоши неща, за да сме готови. Няма значение дали сме домакини или гости. Ние сме отбор, който няма да играе в защита, можем да направим хубави неща и като гости.

Винаги съм искал да играя офанзивно, но ако нямаш достатъчно възможности, то трябва да промениш нещата. Опитвам се да играем според това, което имаме. В момента изглеждаме добре”, завърши Акрапович пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker