Локомотив ПловдивТопФутбол

Бруно Акрапович: Все още не мислим за Левски, в следващите двубои Локомотив ще изглежда още по-добре

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори за плейофите, работата с Гонзо и рецептата за намиране на играчи. Ето какво заяви босненският специалист пред колегите от Гонг:

– Г-н Акрапович, каква оценка ще дадете на футболистите след изиграването на първите двубои след пандемията – спечелихте два от тях и завършихте наравно с ЦСКА на „Българска Армия“?

– Много съм доволен, защото момчетата свършиха добра работа срещу силни противници. Беше трудно да влезем в мачовете след толкова дълга пауза и при високи температури – успяхме да спечелим точки. Изиграхме страхотен мач срещу Левски, както и срещу ЦСКА. Тези мачове говорят какъв отбор сме. Доволен съм.

– Предстои реванш срещу Левски за Купата на България. Какво говорите на играчите, за да не подценят двубоя предвид комфортната преднина от два гола?

– Все още не мислим за Левски. Предстои ни мач със Славия, който в момента е най-важният за нас. Двубоят ще бъде труден. Винаги се прави грешка, когато се говори за бъдещето, а трябва да свършим работа преди това. Играем мач за мач. Така се разбрах с отбора. Това се приема позитивно и трябва да продължим да сме професионалисти.

– Споменахте двубоя със Славия и че ви чака труден мач. Съгласен ли сте, че тази плейофна шестица е най-силната, откакто поехте Локомотив Пловдив?

– Не мога да ви отговоря категорично. В шестицата можеше да влезе и Черно море, ако имаше малко късмет. Има още два отбора, които също показаха качества, но са извън нея. По една или друга причина не влязоха. Тези, които са в шестицата, определено са качествени отбори и всеки мач ще е труден. Трябва да се приспособим да играем такива срещи, защото Лудогорец, ЦСКА, Левски, Берое и Славия не са никак слаби противници.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– След подновяването на първенството Локомотив изглежда като един от отборите в добра физическа форма. Как работите с играчите и какви програми им бяха раздадени по време на принудителната пауза?

– По време на карантината дадохме план на футболистите, по който да работят. Играчите правеха това, което се изискваше от тях и контролирахме нещата. Те го приеха много професионално, защото ако не беше така, нямаше да изглежда отборът по този начин. Но пак ще повторя, че в момента не е никак лесно и тимът не е готов на 100%. Предстоят мачове неделя – сряда и ще бъде много трудно. Трябва да се внимава и казах на играчите, че трябва да почиват след натоварванията и да не излизат в това тежко време навън. Виждам, че нещата се изпълняват и се радвам затова. В следващите срещи ще изглеждаме още по-добре.

– Каква е рецептата за намирането на футболисти, след като в Локомотив почти всеки трансферен прозорец се засилва конкуренцията?

– Рецептата е да си по 24 часа на телефона и да обърнете внимание на всеки мениджър, който може да ви предложи качествени играчи. На ден близо гледам по 15-20 футболисти, от които може би един ме интересува. Но може някой друг да ми хареса. Това изисква време и желание. Трудно е, защото имаме и тренировки, но тази работа ми харесва. Помагат ми и приятели, които са станали мениджъри или познават някои играчи. Гледам ги на видео и ги каня на проби. Ако става, – взимаме го, ако не – си тръгва.

– Това означава, че работите по селекцията? Имате ли вече набелязани играчи?

– Да, работим. Гледаме и търсим футболисти, за да може отборът да стане по-добър. Ако може, всичко ще направим навреме.

– Как се работи с Георги Иванов?

– Супер. Говоря с него всеки ден и разменяме мнения. Георги е опитен човек, който има богата кариера като играч и треньор. Радвам се, че имаме такъв човек в клуба.

– Целта за Купата на България е ясна, но в първенството какво ще искате от отбора?

– В момента сме на втората позиция, но всичко е временно. Нещата ще се решават мач за мач. Важно е да печелим точки и да подхождаме сериозно към всеки един мач. Трябва да гледаме да печелим толкова точки, колкото е възможно. Ще е трудно, както казах преди, но е възможно след играта, която показахме.

– Споделихте преди дни, че мечтаете отново с Локомотив да играете в Европа. Вярвате ли, че отборът е по-добър от преди година?

– Ако се класираме за евротурнирите ще означава, че сме свършили чудесна работа. Това е целта на всеки треньор и играч – да излезе в Европа и да покаже добра игра и да радва феновете си. Няма как да имаме друга цел. Отборът ни е по-подготвен.

bet365
– Учуди ли ви, че Бундеслигата беше възобновена първа от топ първенствата на континента?

– Не ме учуди, защото организацията в Германия е много добра, но и става въпрос за много пари. Много отбори имаха финансови проблеми по време на пандемията и се реши да се рестартира. Отборите се събират преди мач и се поставят под карантина. Лека-полека всичко се нареди. Хората там са свикнали. Това беше пзнак и за другите първенства в Европа да бъдат възобновени. Надявам се всичко вече да се нареди и да тръгне в нормалността си. Пожелавам си да виждаме повече хора на стадионите

Еврофутбол затвори, ето как да вземете бонус от 1000 лв. – може да депозирате и без дебитна/ кредитна карта

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker