Ботев ПловдивФутбол

Бризола разказва на млади бразилци за Ботев (Пд)

Фелипе Брозила, който в момента почива в Боа Виста, ще направи посещение на футболното училище от далечния север, където като дете научава първите стъпки в спорта.

Днес футболистът носи екипа на Ботев Пловдив – клуб, който участва в Първа лига в България, пояснява folhabv.

Фелипе ще присъства на стадион Рибейрао, където ще проследи работата на академията в петъчния следобед.

“Започнах да тренирам в далечния север, когато бях в началното училище. Ще поговоря с децата за ежедневните трудности в тази професия, а също и за най-добрите неща, които трябва да знаят”, каза той.

“Ще им разкажа своята история. Трябва да знаят, че нещата се случват по естествен път. Когато преследват мечтите си и показват всеотдайност, всичко се случва.

“Горд съм от това, че представлявам училище Рорайма и показвам на тези деца, че всичко е възможно”, добави защитникът.

Бризола прекарва Коледа и Нова година със семейството и приятелите си. Бразилецът ще се завърне в България на 3-ти януари. През това време футболистът потвърди желанието си да участва във всякакви благотворителни срещи в страната си.

“Дойдох да си почина. Сезонът беше интензивен и искам да си почина за Коледните празници. Поддържам форма във фитнес залата”, каза Бризола.

Фелипе започва професионалната си футболна кариера в Кашиас до Сул в Рио Гранде до Сул, след което преминава в Гояс, където защитава цветовете на Атлетико ГО, Вила нова и Интумбиара. Кариоката подписва едногодишен договор с Ботев Пловдив, след което контрактът му е подновен за още две години.

“Щастлив съм, защото правя това, което ми харесва, а именно да играя“, завършва Бризола.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker