Локомотив ПловдивТопФутбол

“Бригада Пловдив” с обръщение към кмета Здравко Димитров

Феновете на Локомотив (Пловдив) от фракцията “Бригада Пловдив” излязоха с обръщение към кмета на града Здравко Димитров по повод последните новини за стадионите на Локомотив и Ботев.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на привърженциите без редакторска намеса:

„Пир по време на чума“

(НЕ)Уважавами г-н Здравко Димитров, след като днес внимателно изслушахме брифинга, в който говорихте за стадионите, забелязваме нещо много интересно и ще се наложи да го подчертаем, защото за всичките тези месеци, в които ви напомняхме, че в Пловдив се работи за общото благо на всички в града, вие отново показахте частна привързаност.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Как за толкова много време не разбрахте, че протестите на пловдивчани са свързани с това да има справедливост и равнопоставеност за всички в града ни?! Хора умират всеки ден, заради вирус, който тормози цял свят, а (не)уважаемия Здравко Димитров, прекарва тихомълком и по терлици, идеи за паркинги, които да обслужват на частни интереси. Защо не почнете да говорите за състоянието на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД, защото това място и хората работещи в него, са героите на 21 век, спасили стотици животи през изминалите няколко месеца… Да, забравихме, не ви интересува хората в Пловдив да бъдат спасени от COVID-19(12), вие отново взимате решения като фен, а не като човек управляващ хилядолетния ни град.

tribunasofia

Нашата борба продължава и призоваваме всеки, който може, да дари средства за инициативата Пловдив срещу COVID-19.
https://bg.helpkarma.com/cam…/plovediv-sreshtu-sovid-19-1355

#Лоялност и #Себераздаване

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

5 Коментара

  1. Ега си простотията,паркинга бил частен.Ами откажете се от стадиона и със средствата да се направи болница,тогава ще ви призная за загрижени цинганьори.Верно сте гейбандити ей!!

    3
    4
  2. Абе, какъв вирус, какви 5лв.
    Само вие не разбрахте, че главният виновник е 5G радиацията.

    3
    3
    1. Така е, 5G е виновно, наса ни лъже и земята е плоска, рептилите ни управляват и Бил Гейтс ни поставя чипове. :facepalm: :facepalm:

      2
      1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker