бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Боте (Пд) предлага нов договор на Неделев

Ботев ще направи всичко възможно, за да задържи голямата си звезда Тодор Неделев. За целта, ръководството на “канарчетата” му е предложило да удължи договора си, който изтича след година и половина, пише вестник “Меридиан Мач”.

Към национала има огромен интерес и от страната, и от чужбина. В България го искат грандовете Левски, ЦСКА и Лудогорец, а през зимата дори имаше конкретна оферта за него от Китай. Местният Шъдзяджуан му даваше 1 млн. долара годишна заплата, но той отказа да подпише.

Сега “жълто-черните” му предлагат 50% увеличение на заплатата и да удължи контракта си с още две години. Така клубът ще е в силна позиция, ако се стигне до евентуални преговори за продажбата му през лятото и ще може да вземе солидна сума за подписа му.

Самият Неделев е поискал да получи няколко дни за размисъл. Той вече обяви, че трудно се вижда да играе в друг български отбор и иска да заиграе в италианския шампионат, където любимият му отбор е Милан.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker