бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U21 обърна Асеновец, Мишо Иванов дебютира

Ботев U21 победи с 4:1 представителния отбор на Асеновец в контролна среща. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата в “Коматево” и бе неофициален дебют за новото попълнение на “канарчетата” Михаил Иванов.

Първата част бе равностойна, като головите положения и пред двете врати бяха рядкост. В 13-ата минута “жълто-черните” организираха отлична контраатака, при която Борис Тютюков се озова на добра стрелкова позиция, но ударът му прати топката покрай гредата. 5 минути по-късно, след нов удар на Тютюков, топката разтресе левия страничен стълб. В 38-ата минута гостите откриха резултата, след като играч в “червено” пробва изненадващ удар от дистанция и хвана в крачка Михаил Иванов, който се опита да боксира топката, но не успя и тя влетя във вратата. 2 минути по-късно футболист на Асеновец се озова очи в очи с Иванов, но стражът на ботевистите се реабилитира за грешката си и се намеси отлично, спасявайки сигурен гол.

Второто полувреме премина изцяло под диктовката на “канарчетата”, а гостите рядко преминаваха половината си. В 54-ата минута Наско Милев и Гери Димитров направиха красиво взаимодействие по десния фланг, но решителното подаване към нападател в “жълто-черно” бе неточно. 2 минути по-късно Валентин Томов центрира от ъглов удар и Лазар Марин засече топката с глава, но тя мина на метър от дясната греда. В 63-ата минута “канарчетата” изравниха. Стражът на асеновградчани изби нескопосано топката, тя се озова във Виктор Пенчев, който с точно подаване намери Рангел Игнатов и той от близка дистанция вкара за 1:1.

3 минути по-късно Рангел Игнатов получи топката в наказателното поле на Асеновец и пусна към Наско Милев, който с удар от движение прати топката в мрежата на гостите за 2:1. В 72-ата минута удар на Виктор Пенчев прати топката покрай вратата. В 77-ата минута резултатът стана 3:1, след като Терзийски шутира от дъгата на наказателното поле и прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Асеновец. Секунди преди последния съдийски сигнал Лазар Марин също се разписа, фиксирайки крайния резултат.

academy.botevplovdiv.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker